Seuraa 

Nyt ollaan pojan kanssa siinä vaiheessa että kolmen putkituksen jälkeen korvat vuotavat edelleen keskimäärin kerran kuukaudessa. Jotta lapsen puheenkehitys saataisiin varmistettua, lääkäri suosittelee estolääkitystä.Haluaisin kokemuksia siitä, kuinka Teillä estolääkitys on toiminut. Ovatko korvatulehdukset pysyneet poissa. Kuinka pitkä aika lääkitystä jatkettiin. Entäpä miten purku tapahtui. Uusivatko tulehdukset lopetuksen jälkeen?Kiitollisena ottaisin vastaan kokemuksia.

Kommentit (3)

Meidän esikoisen korvatulehduskierre alkoi tasan 1-vuotiaana. Puolen vuoden ajan tulehduksia oli vähintään kerran kuukaudessa, pahimmillaan kaksi tai kolmekin. Antibioottia meni kuurikaupalla, vatsa oli löysällä ja yöt yhtä itkua!Ekat tuubit laitettiin puolitoistavuotiaana, auttoivat hetken kunnes syksyn tullen korvat alkoivat vuotaa joka nuhan tullen. Kitarisan poisto samassa yhteydessä ei auttanut. Toisten tuubien kanssa sama juttu.2-vuotiaana vein allergialääkärille ja tutkittiin veren vasta-aineet ja allergiat ja lähes kaikki mahdolliset muut syyt. Mitään syytä ei löytynyt, mutta lääkäri ehdotti antibioottiestohoitoa kokeeksi ja SE ON TEPSINYT.Poika, nyt 4,5 v, ottaa joka perjantai 5 ml Zithromaxia eikä KERTAAKAAN ole ollut tulehdusta sen aikana. Ainoa korvatulehdus on viime kesältä - pidimme taukoa estohoidossa kun kuvittelimme, ettei kesällä sairasteta ja niin vaan juhannuksena korvat vuosivat pahemmin kuin koskaan. Mutta heti hoidon jatkuttua on taas ollut OK!Meillä on tarkoitus syödä antibioottia vielä 3 viikon ajan ja sitten tehdä uusi testi. Jospa ikä jo olisi tehnyt tehtävänsä?Lääkärimme on kertonut, että näin pieni antibioottimäärä ei tapa vatsan hyviä bakteereja eli vatsa toimii ihan normaalisti, mutta lääke tukee omien valkosolujen toimintaa ja vahvistaa vastustuskykyä muutenkin. Näin tuntuisi olevan! :)Toivottavasti auttaa teilläkin!T: Hemppu ja pojat, 4,5 v ja 11 kk

Meillä koko syksy ihan kauhea korvarumba. Putket eivät todella autaneet, vuosivat koko ajan. Tilanne oli aika mahdoton, mut sitten tulehdukset pikkuhiljaa jäivät, kun otimme estolääkettä (amoxin 3ml iltaisin ennen nukkumaanmenoa) n.6 viikon ajan. Jäin kyllä kotiin uudelleen hoitovapaalle lapsen sairastelun vuoksi, joten luulen että sillä oli myös suuri osuus asiaan. Mutta suuri merkitys oli myös estolääkkeellä jotta päästiin pahimman yli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat