Seuraa 

Tuliko teille mahavaivoja kun aloititte d-vitamiini tipat?

Voiko jättää väliin välillä mahavaivojen vuoksi? Meillä mahakipu alkoi kun tippojen määräksi tuli 4 ja 5..t.Niiskuneiti 26

Kommentit (4)

Omille lapsilleni paras on ollut Ferrosanin valmistama vesipohjainen Deetipat. Muutamana ensimmäisenä päivänä on ollut vähän ehkä takkuisempaa mutta sitä ei ole kauaa kestänyt. Sitä pitää tosin antaa 1ml (=20 tippaa) mutta masuvaivoilta on säästytty.

Meillä vauvalle tuli mahavaivaa parin päivän käytön jälkeen. Käytin siis aluksi sitä minkä neuvolasta antoivat eli devitol-nimistä.

Vaihdoin jekovittiin ja mahavaivat hävisivät.

Jekovit on vesipohjainen. Devitol öljymäinen.Kokeile jotain toista merkkiä, niitä on muitakin kuin nuo kaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...tipat kolmeen ekaan kuukauteen lainkaan. jo yhdestä tipasta tuli maha kipeäksi. Kokeiltiin Devitol, Jekovit ja Deetipat. Kokeilin aina välillä, mutta pääasiassa olin antamatta tippoja ekaan kolmeen kuukauteen. 3kk ikäisenä tipat sitten sopivat ihan ilman vaivoja!

molemmille mahavaivoja, kun tipat nousi yli 3:een. Tein siten, että kokeilin välillä 4, jos mahavaivoja tuli, annoin taas 3 kunnes tilanne tasottui. Hiljotellen edettiin, välillä annoin 4 ja 3 tippaa vuoropäivin ennen kuin maha alkoi kestämään. Meni tosi kauan aikaa tuohon 4 tippaan siirtymisessä saati 5:een. Mentiin siis vauvan mahan tahtiin ja neuvolassa juuri noin neuvoivat tekemään, ettei liian nopeaa rysäytä täyttä annosta ja saa kamalia mahavaivoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat