Vierailija

Olen flirttaillut tuolle toiselle miehelle kuukauden ajan ja nyt se on alkanut huomata sen ja hakeutuu aina mun seuraan. Haluan koko ajan vain enemmän! Ensin ajattelin että flirttailu riittää nyt haaveilen pussailuista ym. miten pääsen eroon tästä?

Kommentit (10)

jäät kiinni, draamaa, olet surkea, jäät yksin ja tappelet lopun ikäsi nykyisen miehesi kanssa lasten asioista.mieti tuo kuvio joka IKINEN kerta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kait sitä aikusen pitäisi tunteensa hallita. Kaikkihan täällä paria vaihtais joka toinen päivä jos joka ihastumisen ja flirtin pitäis johtaa pettämiseen.

Miten ihmeessä se tapahtuu? Kamppaat miehen ja juokset sen alle, riuhtaset housus pois ja miehen sepaluksen auki ja AAH?En tajuu. Sähän sen PÄÄTÄT petätkö vai et. Kannattaa ehkä miettiä onko se sen arvoista että hyvässä lykyssä menetät miehesi, lapsesi, itsekunnioituksesi vain sen takia että nyt sattuu olemaan elämässä vähän tylsempi jakso.

mieti, miksi ihastuit. Tunteet ovat meidän päämme sisällä, riippuvaisia meidän omista tarpeistamme. Eivät siis kiinni niistä muista. Vaan sinusta itsestäsi. Sinulla oli alitajuinen tarve ihastua - mieti syitä sille. Onko itsetuntosi hyvä, vai kaipaatko ulkopuolista ihailua. Onko arkielämäsi hiukan tylsää ja kaipaatko ihastumisen tuomaa jännitystä. Onko elämäsi miehesi kanssa todella tyydyttävää - saatko siitä romantiikkaa ja tyydyttääkö seksielämänne. Tällaisia juttuja kannattaa miettiä, jos haluaa puuttua ihastumiseensa.Kun tiedät, mistä ihastumisesti johtuu, voit yrittää tehdä niille syille jotakin. Esim. panostaa olemassaololevaan parisuhteeseesi tai hankkia elämääsi vaihtelua muilla tavoin kuin ihastumisista ja flirtistä.Ja nyt en siis todellakaan sano, että olisit paha ihminen, kun ihastut. Ihastumisesta voi saada hyvää energiaa elämäänsä. Mutta jos koet, että se vie huomiota mieheltäsi ja että se uhkaa parisuhdettasi, niin tee siinä tapauksessa asialle jotakin.Älä sorru pettämään yhden ihastuksen vuoksi. Oma aviomiehesi ja elämäsi on tärkeämpää.Koita kestää, vuoden päästä et enää ole niin ihastunut joten vaara ohi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat