Seuraa 

Meillä on siis tilanne se että omassa autossamme on hyvä turvaistuin lapsellemme. Nyt kuitenkin olisi tarve toiselle turvaistuimelle,jota lapsi käyttäisi satunnaisesti ystäväni autossa muutaman kerran viikossa. Siksi turvaistuimen tulisi olla nopeasti asennettava (omassa autossamme oleva istuin on tod vaikea asentaa eikä sitä jaksa olla jatkuvasti vaihtamassa autosta toiseen) sen ei tarvisi olla uusi siis mielellään käytetty, koska ei ole varaa nyt uuteen. Vaikka ajomatkat ovat lyhyitä ja ystäväni ajaa rauhallisesti en halua alkaa kuljettamaan lasta autossa sylissäni (vaikka jotkut ovat tätä ehdottaneetkin), koska lapseni turvallisuus on minulle tärkeää. Lapsi siis nyt 9kk. onko alle 15kg oltava selkä aina menosuuntaan turvallisuusmääräysten mukaan vai onko siis vain suositus? kiitos jos vaivaudut vastaamaan tähän probleemaani! olisin todella kiitollinen!

Kommentit (2)

Asennus vie 15 sekuntia ja irrotus ei sitäkään. Istuin on kasvot menosuuntaan käytettävä ja selkä menosuuntaan on vain suositus.

Istuin kiinnitetään auton omilla kolmipistevöillä turvallisesti ja tiukasti ja lapsella on omat viisipistevyöt.En ole kuullut enkä nähnyt yhtään selkä menosuuntaan olevaa istuinta Isofix malleja lukuunottamatta, jotka olisi asennettavissa helposti ja nopeasti turvallisesti ja oikein. Isofix taas vaatii aina autolta valmiit kiinnikkeet ja niitä vanhemmissa autoissa ei juuri ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat