Seuraa 

Meidän 2 kk+ vauva ei kyllä vielä ymmärrä lelujen päälle. Nyt se on vasta alkanut viihtyä jonkin aikaa puuhamatolla. Helistintä se välillä katsoo, kun heiluttaa naaman edessä, muttei ota sitä käteensä edes yrittämällä laittaa sen käteen, vaikka muuten kyllä tarttuu vaatteisiin/hiuksiin. Ajattelin vaan kysyä, kun joissain viesteissä on lukenut, että 2 kk ikäiset vauvat leikkisivät leluilla. Onkohan meillä alikehittynyt vauva...

Kommentit (4)

eikä ymmärrä leluista juuri mitään. Joskus tykkää katsella ankka-lelua, josta saa napista painamalla kvaak-kvaak äänen. Eli siitäkin tykkää varmaan vain sen äänen takia. Ei lapsesi todellakaan ole alikehittynyt. Se on aivan normaalia! :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joka suunnilleen viikon, pari on heilutellut (en tiedä, että tarkoituksellako vai vahingossa) muovisessa lelukaaressa killuvia lelujaan. Nyt viihtyy puolisen tuntiakin yksikseen kaaren alla maaten, hihkuu ja kiljuu leluilleen, jotka saa heilumaan. Yli kuukauden ovat jo kiinnostaneet neuvolasta saatu keltainen naama-kuva ja postissa tullut keltainen ankka-kuva, niitä katselee innolla. Samoin pehmolelut, joissa soittorasia sisällä (hännästä käyntiin vedettäviä) ovat kova juttu. Ja äitiyspakkauksen helistintä on seurannut varmaan kaikkein pisimpään. Mutta tämäkään vauva ei siis vielä tartu itse mihinkään.

Meilläkin 2 kk poika tykkää katsella värikkäitä leluja ja kuvia. Ei vielä osaa tarttua leluihin. Vaikka meilläkin roikkuu äidin tukassa ja välillä napannut äitiä nenästä. Myös lelukaaren otuksia huitoo käsillään (tosin enempi sellaista vahinkohuitomista, siis huitoo käsiään ja tulee osuneeksi samalla leluihin).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat