Vierailija

En voinut olla huomaamatta, että joku pyysi käytetystä marimekon 90cm pitkähihapaidasta 14e+ postit. Itse ostin juuri Stokcmannilta noita pitkähihapaitoja 11euron kappale hintaan..Onko mitään järkeä noissa hintapyynnöissä? Oikein suututtaa.No niin nyt helpotti, kiitos!

Kommentit (5)

tahraisista ja nukkaantuneista bodeista pyydetään euroa????siis oikeesti....varmaan joku maksaa niin paljon????

kun uusia saa jo kolmella ellei allekkin

Minä taas mieluusti kierrätän kaikkea mahdollista ja olen näin tehnyt jo 16v ja siten säästänyt pienen (enkä ihan pientä) omaisuuden. Myös luontoa olen säästänyt näin omalta osaltani. Kirppistouhu on myös mukavaa, mutta tuollaiset kaupantekijät vesittää hyvän tarkoituksen ja aatteen.T. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


kirppis, huutonet vai vauvan osta&myy palsta? ei kirppiksellä mitään posteja makseta. mutta huutonetissä marimekon hinnat karkaa kyllä paljon kalliimmaksi kuin kaupassa.

Mä en kyllä tollasista paikoista nykyään enää osta mitään. Hinnat on oikeasti ihan hirveitä. Käytetyistä rytkyistä samaa hintaa kun kaupassa uutena. Järetöntä! Kyllä mä nykyään vaikka ennemmin laitan pari euroakin lisää rahaa että saan uuden, kun että jonkun vanhaa käyttäsin itelläni tai lapsilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat