Vierailija

Kommentit (11)

vauva tyyny: sellainen ihan pieni 30x50cm littana

taapero tyynyt 40x60cm

ja nyt kun esikoinen reilut 3vee oon huomannut että kaipais jo paksumpaa tyynyä!

Vierailija:

Lainaus:
Ostin Suomen Joutsenen matalimmat untuvatyynyt, mitä löytyi. (täyte 200g) Ne ovat kyllä ihanan pehmeät! Lapset tykkää niistä älyttömästi! Voin suositella.
Nykyään ei suostu nukahtamaan jos ei ole meidän untuvatyyny alla, menee kokonaan sen tyynyn päälle tai sitten on polvillaan ja tyyny masun ja pään alla...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meijän tyttö 1,5- vuotias ja tyyny alkanu kiinnostaan. Sohvalla ottaa tyynyn pään alle ja sängys on tavallinen iso tyyny -pitäis varmaan hankkia oma pienempi! -Nyt lähinnä makaa puoliksi tyynyllä..

ja se auttoikin meillä yöuniin paljon,pojalla nimittäin menee nenä tukkoon helposti ja myös tulee verta nenästä helposti ja nämä molemmat väheni radikaalisti tyynyn kanssa

Meillä oli jo vauvana sellainen ihan litteä vauvantyyny.Sitten oliskohan ollut 1v-1,5v Familonin HipHop-tyyny. Sekin aika matala. Leikki-ikäisen tyyny.Nyt hommasin uudet tyynyt molemmille (lapset 6v ja 4v), kun hammaslääkäri suositteli jo vähän paksumpaa tyynyä. Meillä tuo kuopus narskuttaa hampaita yöllä. Siihen vaivaan helpottaa, jos on hyvä tyyny.Ostin Suomen Joutsenen matalimmat untuvatyynyt, mitä löytyi. (täyte 200g) Ne ovat kyllä ihanan pehmeät! Lapset tykkää niistä älyttömästi! Voin suositella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat