Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oksentaminen on tosi rajua, eikä lusikallinen nestettä pysy yhtään sisällä... Missä vaiheessa on vaara kuivumisesta?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sanoi, että vaikka tulisitte niin ei meillä vielä ole aikoja... ja että niin vähän aikaa on oksenanut...alkoi tänä aamuna klo 6 oksentamaan eikä loppua näy. Lusikallinen mehuta tai vettä ei pysy sisällä vaan tulee heti ulos. Pyysi itse jäätelöä ja kaksi lusikallista sai otettua ja oksensi sitten viisi kertaa. Noin 5-10minuutin välein oksentaa... kahden jälkeen lähden lääkäriin ja istun siellä sitten vaikka sen kaksi tuntia, että alkaa päivystys... kahden aikoihin tulee msie kotiin joten sitten junioria ei tarvitse ottaa mukaan...niin ja pissillä kävi klo 8 aikaan, mutta ei ole sen jälkeen käynyt.


Tutun vauva (ei edes noin pieni) oli ollut vielä illalla terve. Yöllä tilasivat ambulanssi, kun oli aika veltto. Ambulanssissa oli sydän pysähtynyt ja lääkärit elvyttivät. Lapsi pelastui. Ja tässäkin kyse rota-viruksesta.Eli soita vaan lääkäriin ja kysy ohjeita.

Sairaanhoitaja laittoi meidän lääkärin näytille. Lääkäri totesi pojan jo vähän kuivuneeksi ja käski kokeilla vielä kotikonsteja, että neste pysisi sisällä. Antoi myös lähetteen sairaalaan että jos ei illan aikana ala nesteet pysymään masussa niin sitten osastolle...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat