Vierailija

En jaksa enää kuunnella omaa äitiäni. Hänellä ei ole oikein ystäviä, ei tule toimeen hyvin edes omien sukulaistensa kanssa. Miesystävä on ollut monta vuotta, mutta ei ole siihenkään tyytyväinen. Yhdessäkään meistä lapsista ei näe oikein mitään hyvää. On kauhea arvostelemaan kaikkia. Sama vaikka tapaa uuden ihmisen, joka olisi kuinka ystävällinen ja mukava, niin löytää jotain pahaa sanottavaa. On ollut aina samanlainen luonteeltaan. Olenkin alkanut miettimään, että mitä voi olla vialla, että tulee tuollaiseksi ettei näe missään mitään hyvää. Liittyyköhän johonkin henkiseen sairauteen vai voiko vain olla itse noin pahaluonteinen?

Kommentit (6)

Jos ihminen ei kykene anteeksiantoon niitä kohtaan jotka ovat hänen mielestään loukanneet häntä hän katkeroituu (ja tekee vahinkoa vain itselleen). Sen jälkeen näkee kaikki asiat negatiivisesti ja muilla menee hänen mielestään aina paremmin kuin hänellä ja " hitto kun naapurikin grillaa joka viikko kokolihaa" . Itselläkin olisi varaa muttei osta kun kivempi valittaa. Rasittavia ihmisiä.

Nuorena ei ollut mahdollista opiskella, vaikka päätä varmasti olisi riittänyt. Sen jälkeen monia sairauksia, osa johtuen raskaasta työstä, jota tehnyt koko ikänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat