Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (14)

oli 84cm ja hyvin ulottui jalat polkimille. Loppu kesästä ajoi jo useamman kilometrin matkan vain ylämäkiin tarvitsi vetoapua. Kova oli innostus joten oppi homman nopeasti. Ilman appareita meni jo 4-vuotiaan. Kolmipyöräistä ei jaksa vieläkään kunnolla polkea vaikka ikää jo 5v. Se kun on niin raskas ja tyttö pieni ja kevyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


NOPSA merkistä pyörää jossa on työntöaisa ja apupyörät 12" hinta 99e tytöt meillä 2v3kk nyt
Toivottavasti sitten jo loppukesästä osaisi sillä jo ihan oikeasti ajaakin. Silloin syntyy perheeseen pikkukakkonen ja koska en halua hankkia tuplarattaita, on taka-ajatuksena, että pyörästä saataisiin apua lyhyille lenkeille jne.

Hyvin onnistui ainakin hänellä. Ei edes ole kesimittaista suurempi? Toinen lähti samaisella ajamaan 2v6kk:n iässä. Kolmipyörn jos valitsette, katsokaa, että on tukeva. Jotkut mallit kaatuu sivusuunnassa herkästi. Ja polkimet saattavat olla hurjan ylhäällä.


Ite ostaisin tuonikäiselle nyt sellaisen ei-kolmipyörän vaan ihan kunnon pyörän. Herkempi ja parempi polkea. Pyöräilyinnostus ei tyssää alkuunsa!Kandee mennä vaan katsoo pyöräkaupoista ja kokeilla.

Siinä siis polkimet samassa kohtaan kun tavallisessa pyörässä eikä siis etypyörän kohdalla. Ainakin Nopsalla on tällainen ketjuvetoinen kolmipyörä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat