Seuraa 

Tuossa joku kyseli Postimies Pate dvd:tä, joten innostuin kyselemään jos joku tietäisi myydäänkö jossain Kaunotar ja hirviö dvd:tä? Olen sitä ainakin Anttilasta etsiny, muttei ollu.

Kommentit (12)

Mulla taisi sitten käydä tosi tuuri tuon Kaunottaren&hirviön kanssa...Jos ne kaikki muutkin vedetään pois niin mun täytyy alkaa hamstraamaan noita suosikkeja...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja Kaunotar ja Hirviö on ollu loppuunmyyty jo kauan. Jos joku sen jostain myynnistä löytää inhimilliseen hintaan niin olisin tiedosta kovin kiitollinen!!

mutta kertakaikkiaan en nyt löydä sen nettikaupan nimeä mistään!! Yritin jo puoli tuntia etsiä,ei ollut maksetuissakaan,en ole kyllä varma miltä tililtä maksoin sen :(Se oli kuitenkin joku " pienempi" nettikauppa...

on myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää, sen jälkeen tuotetta ei enää valmisteta ja elokuva menee " hyllylle" 10 vuodeksi. Tämä siis koskee vain klassikoita kuten Kaunotar ja Hirviö (Lumikki, Tuhkimo, Leijonakuningas ym.). Eli jollei niitä ole jäänyt kaupan varastoon, niitä voi kokeilla löytää käytettynä. Tai odottaa sen uudelleen julkaisua. Toivottavasti en selittänyt liian monimutkaisesti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat