Seuraa 

kun 2-vuotias poikani oli löytänyt huomaamattani silitysraudan kaapista ja laittanut sen töpseliin. olin tällävälin tekemässä aamupuuroa. Poikani tulee itkien luokseni ja näyttää kättään. se oli punainen ja ihmettelin mitä oli tapahtunut. Sitten huomasin silitysraudan lattialla ja tietty se oli polttanut kivan jäljen lattiaan. Pojan käteen nousi vesikello. Ja kaikki tämä parissa minuutissa. Onneksi ei pahemmin sattunut mutta täytyy näköjään käydä uudestaan läpi kodin turvallisuus.

Kommentit (6)

Meillä on kyllä mielestäni sattunut vähän kommelluksia, mutta

ainahan sitä jotain sattuu...

Viikko sitten 2-vuotiaamme oli saanut käsiinsä kasettikotelon ja yllättäin onnistui saamaan kikkelinsä(esinahan) sinne kuorien väliin.

Voitte varmaan arvata miten siinä kävi. Hetki huudettiin ja minä järkytyin kamalasti. Haava mikä sattuneesta seurasi parani pian ja pissaaminen onnistu melkein heti normaalisti.

Samainen kaveri onnistui vuosi sitten työntämään vaateripustimen(hengarin) koukkupään suuhunsa ja yritti vielä niellä sen.

Sehän ei sitten tahtonutkaan irrota ihan helposti. Kamala tilanne.

Onneksi tilanne raukesi nopeasti, eikä lapselle tullut vammoja.

Mitään ei ainakaan löytynyt suusta (haavoja tms). Menimme kyllä

kiireesti sairaalaan.

Kannattee siis laittaa hengaritkin, niin ettei lapset niitä saa käsiinsä.

Kyllähän lapsilta voi odottaa kaikkea ja vaikka kuinka yrittäisi jatkuvasti katsoa perään tai olla vierellä, niin silti voi sattua vahinkoja.

Enkeleitä lastenne touhuihin ja toivottavasti ei sattuisi pahempia.

Jos siinä olisi käynyt pahemmin,niin olisitko voinut antaa itsellesi anteeksi kun noin huolimattomasti olet psitorasiat suojannut...

Meillä laitettiin tulpat kaikkin pistorasioihin jo lapsen ollessa 1/2-vuotias.

Itse ei niitä pois paikoiltaan saa ja näin ollen ei myöskään kyseisenlaista vakavaa vaaratilannetta pysty meille tulemaan.Turvatarkastus on todellakin teillä paikoilaan ennen kuin paljon pahempaa sattuu. Jo sattunutkin oli kyllin vakavaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kylllä itselläkin välillä hiki kirpoaa otsalle, kun tulee noita " läheltä piti" - tilanteita. Meillä ei ole vielä ihan kammottavia sattunut (tyttö 1v2kk), mutta jatkuvasti tulee sellaisia sattumuksia, että voisi käydä huonomminkin. Nyt on varsinkin tytöllä sellainen heittäytymis-kausi, eli heittäytyy pää edellä ihan mistä vaan ja mihin vaan. Eikä asiaa auta yhtään se, että kiipeää jo sujuvasti ihan joka paikkaan. Eli pidetään mammat silmät auki:)

keksi työntää sähkövatkaimen vispilän pistorasiaan.

Oli siis jakorasia pöydällä ja siihenhän se passelisti sopi.

Onneksi hänellä oli vain yksi kädessä.

En oo vielä semmosta huutoa kuullut.Mutta hyvin se siihen reikään näytti sopivan.Nykyään leikkii keittiöleikkejä vain puisilla tai muovisilla tavaroilla...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat