Vierailija

Ei ole kahtakaan viikkoa kun saimme toisen lapsemme. Raskausaika oli rankka. Synnytyssalissa jokainen supistus tuntui vievän hengen... Mutta jo nyt ajattelen että voi voi, emme varmaankaan lisää lapsia suunnittele. Jotenkin raskaus ja synnytys olivat taas niin mahtavia kokemuksia. Jotenkin kokee synnytyksessäkin ylittävänä itsensä ja mieletön tyytyväisyyden ja ihmetyksen tunne saa ajatukset ihan sekaisin näin jälkeen päin... Voikohan raskauteen ja synnytykseen jäädä koukkuun, niin kuin jotkut joihinkin extreme-lajeihin?

Kommentit (6)

Lapsiluku kun alkaa olla jo täynnä... vaikka ei sitä koskaan tiedä, mutta näin luulisimme. Vaikka suurinta onneahan nuo lapset tuottavat!!!

Odotan toista lasta ja ainakin yksi olisi vielä suunnitteilla. Mutta nyt jo ahdistaa, että seuraava raskaus saattaa olla viimeinen. Haluaisin vielä neljännen ja ehkä viidennenkin... Taidan olla addikti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Johtuu varmaan hormooneista. Kokemus on kuitenkin elämän suurimpia, ellei suurin, saattaa uusi ihminen tähän maailmaan. Mitä kauemmas synnytyksestä aika kuluu, sitä vähemmän haikailet raskauden ja synnytyksen perään. Toinen asia sitten, kun oikeasti haluat toisen lapsen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat