Vierailija

Olimme vaunuilemassa iltakävelyllä ja pakkasta oli n. -5 astetta, aurinko ei enää juuri lämmittänyt. Tyttö 8kk istui rattaissa päällään body+sukkikset, kevyt villahaalari+toppapuku. Käsissä ja jaloissa puuvillatumput/sukat+vanutöppöset/tumput. Päässä kypärälakki + toppalakki. Rattaissa siis istui lämpöpussissa ja kevyt jalkapeite päällä.Noin tunnin lenkin jälkeen heräsi ja alkoi huutamaan, nenä oli punainen, posket kalpeat. Huusi ja huusi kotiin saakka (n. 20 min) ja heti kun astuttiin eteiseen loppui huuto. Lapsi tuntui kyllä sopivan lämpöiseltä, mutta kasvot oli kyllä kylmät. Ei ole koskaan ulkoilessa tuolla lailla meuhkannut, nälkä ei voinut olla. Mitä veikkaatte, oliko kylmissään vai muuten vain tylsistynyt?

Kommentit (7)

(asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja kestää aina tovin ennen kuin pääsee riisumaan lasta). Sanottakoon vielä että ilma ei ollut tuulinen.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

huutaa tuskassa kuumuudesta, jos on villahaalari, toppapuku ja makuupussi ja vielä vaunuun/rattaisiin suojattu näillä keleillä, mutta kaverin vauvalle sopii mainiosti, joten kannattaa tosiaan kokeilla vast tilanteessa heti niskasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat