Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Pitää jättää lapsi hetkeksi isälle hoiviin. Ois kiva tietää, paljonko varaan yhtä syöttökertaa varten äidinmaitoa jääkaappiin. Pakkasessa vielä hätävaraa. Mutta ois helpompi, jos ois tarpeeksi jääkaapissa. Kaikilla lapsilla tietysti yksilöllinen maidontarve, mutta saishan sitä jotain suuntaa toisten kokemuksista.

Kommentit (6)

ja pojalla ikää vasta 5vko. Myös sikonsa söi vajaa 2kk iässä saman verran. Meillä syödään 4h välein ja aina yleensä vähintään 150ml, usein jopa kaikki 200ml.Tosin riippuu lapsesta, mutta en usko tuon 100ml riittävän. Ainaknn meidän lasten kokemuksella.Santtu, esikois-tyttö 1v5kk ja poika-vauva 5vko2pv

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pakkasessa äm:a on 60 - 100 ml erissä pikkupusseissa. Ja jääkaapiin lypsin noin 130 ml. Luulisi siis yhden syöttökerran tarpeiksi olevan.

Tällä kertaa selvittiinkin ilman pullomaitoa vauvan nukkuessa koko poissaoloni ajan. Mutta hyvä tietää vastaisuuden varalta määristä. Tosin hyvin yksilöllisiltähän nuo vaikuttavat.

...ja olen joutunut antamaan Nania lisämaitona. Täällä hetkellä tyttö imaisee 100-110 milliä kerralla ja makaa vatsa ihan pallona syönnin jälkeen. Enempää ei massuun sovi. :) Pituutta 54 cm, painoa 4 kg, ei siis kovin suuri tyttö. Neuvolassa sanotiin koko päivän maidontarpeen olevan 500-600 ml, kohta 600-800 ml.

Hippokrates:

Lainaus:


Ois kiva tietää, paljonko varaan yhtä syöttökertaa varten äidinmaitoa jääkaappiin. Pakkasessa vielä hätävaraa.
## Että 50-100ml on riittävästi yhtä syöttökertaa kohti. Jos olet maidot pakastanut tuollaisissa annoksissa, niin sellainen sulaa verrattain nopeasti kädenlämpöisen vesihanan alla tarvittaessa, eikä ämmää mene sitten hukkaankaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat