Vierailija

Mulla 4-hengen annoksesta puolet syömättä.

Paljon pitää lisätä vettä ja jauhoja?

Kommentit (2)

esim. 5 dl vettä, 25g hiivaa, suolaa, sokeria/siirappia ja se puuro sekoitetaan ja lisäät siihen jauhoja niin paljon, että siitä tulee hyvää taikinaa. Annat taikinan nousta, leivot sämpylät, voitelet vedellä ja laitat uunin 225 ja ne sämpylät saman tien sinne uuniin. Nousevat siinä uunin lämmetessä ja ovat valmiita kun ovat kullan ruskeita. Taikinaan voi laittaa myös perunamuussijauhetta, keitettyjä perunoita muussattuna, perunamuusia, porkkanaraastetta, juustoraastetta, erilaisia siemeniä jne jne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat