Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

eli että toisesta lapsesta saa saman kun ekasta, jos ei ole ollut välissä töissä ja vanhempi lapsi ei ole täyttänyt kolmea NIIN, voiko tätä hyödyntää toistamiseen esim. kolmannen lapsen kohdalla, jos toinen ei ole kolmea...?

Kommentit (3)

mutta mulle heräsi tälläinen kysymys:Entä jos äitiyspäiväraha on laskettu ansiosidonnaisen työttömyysrahan mukaan, niin onko toi laki voimassa ollenkaan? Siis että saa tokasta samaa kuin ekasta.

ja vastaus oli että etua ei voi käyttää kuin kerran, koska saadakseen saman päivärahan kuin edellisestä lapsesta sen piti edellisellä kerralla perustua palkkatuloon. Eli jos edellisen lapsen päiväraha perustui vaikkapa ansiosidonnaiseen niin et saa samaa rahaa. Samaten siis kolmannen lapsen kohdalla, edellinen pväraha ei perustu palkkatuloon vaan siihen sitä edelliseen rahaan.Tietysti jos kelalla on kerran erilaisia tulkintoja asiasta niin kannattaa kysäistä omasta toimistosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kysyin KELA:stakin mutta virkailijalla jonka kanssa puhuin oli asisasta itselläänkin epätietoisuus kun tapauksia ei varmaan vielä ole edes ehtinyt olla. Jos saat tiedon niin tulethan kertomaan!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat