Vierailija

Onko muilla uhmaikä lähinnä lapsen karkuun juoksemista, vastustelua ja muuta kiellettyjen asioiden tekemistä? Varsinaista raivouhmaa ei ole oikeastaan ollenkaan. Kaikki kielletty tehdään siis iloisella ilmeellä. Ja vanhempia ärsyttää, kun uhmaiässä kai lapsen pitäisi kokea nämä vihantunteet!!??? Tarkoittaako tämä sitä, että lapsi on kehittyneempi ja vanhempien pitäisi kasvaa? Lapsi on 2 v.

Kommentit (1)

Poika 2,5v. osaa kyllä kaikki mahdolliset temput iloisella ilmeellä ja nauraa räkättää vaan. Kaikkea saa pyytää tekemään tuhat ja yksi kertaa, mutta tämä se vaan hihittäen juoksee karkuun tai tekee ihan päinvastoin. Ja tietenkin kaikkea mitä sanotte, voidaan käyttää teitä vastaan.... Pistä mieleesi, joka on tällä hetkellä poikani mieli sanonta, kuuluu aina kun komennan tai pyydän tekemään jotain. Ja parhaita on Saakeli, hemmetti, yms. sanat jotka osaa poimia pitkästäkin lauseesta omaan käyttöönsä.

Toivottavasti tämä vaihe menee pian ohi, koska en edes osaa suuttua pojalle, kun ilveilee tai naureskelee kokoajan, että rupeaa itseäkin naurattamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat