Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollaan tehty S-sopimus PeeÄssän kanssa, nyt aateltiin vaihtaa PKO:hon kun sillä alueella asutaan ja siellä asioidaan (saatas Yhteishyvän mukana tarjouksiakin oman alueen kauppoihin). Joudutaanko maksamaan uudelleen 100 euron " jäsenmaksu" tai joku vastaava? Onko kellään tietoa, onko joku vaihtanut jotenkin vastaavasti?? Kiitos kovasti jo etukäteen, jos joku tietää...

Kommentit (7)

Mulla on tällä hetkellä sivukortti exän S-kortille HOK:lle ja nyt asun lapseni kanssa Eepeellä. Haluaisin oman kortin. Pitääkö mun maksaa osuusmaksu?

osuusmaksu minkä olet maksanut aikoinasi, eli saat sen takaisin jos haluat erota. Ja maksat sitten uuden osuusmaksun tähän uuteen osuuskauppaasi. Eli nämä ei ole mitään jäsenmaksuja, miksi moni niitä luulee ja kauhistelee " suuruutta" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muistelen ettei osuusmaksua tarvitse maksaa uudelleen jos vaihtaa osuuskauppaa... mut kysy jostain s-kaupasta niin saat sieltä parhaiten tietoa...

Liityimme eekoohon ja osuusmaksu oli 15 euroa halvempi kuin aiemmassa osuuskaupassa. Tuo 15 e hyvitettiin s-tilille, eli siis liittyminen ei maksa mitään vaan kannattaa vain vaihtaa kassasta toiseen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat