Vierailija

Tässä yksi, jota matkustamattomuus hävettää tosi paljon. En kyllä siltikään sanoisi olevani täysin umpimielinen, koska vieraat kulttuurit ovat aina kiinnostaneet minua, mutta elämäntilanteiden takia en ole päässyt lähtemään minnekään. Mutta onhan netti ja kirjat.Nyt olisi kyllä taloudellinenkin mahdollisuus matkustaa, joten ehkäpä pian..

Kommentit (5)

meillä on ollut aina varaa tehdä yksi ulkomaanmatka vuodessa, silloinkin, kun meitä eli neljä henkeä pelkällä kotihoidon tuella, kun mieheltä loppui opintotuki kesken...Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tallinnassa olen käynyt kerran Neuvostoliiton aikana ja kerran Viron aikana, mutta molemmilla kerroilla vierailu on ollut hyvin lyhyt, vain muutaman tunnin.Kyllä minuakin hävettää ja tunnen olevani outo lintu, mutta minkäs teet. Silloin kun asuin kotona ei vanhemmillani ollut varaa lähteä kolmen lapsen kanssa ulkomaille. Saatiin olla onnellisia, että kierreltiin edes kotimaassa pari päivää kesälomalla.Nyt alkaa oma taloudellinen tilanne olla sellainen, että varmaan jo tänä tai viimeistään ensi vuonna voitaisiin miehen kanssa lähteä. Mutta vauvahaaveet saattaa sotkea suunnitelmat. Ja niin kovasti en ulkomaille halua, etteikö oma vauva olisi tärkeämpi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat