Vierailija

Kommentit (6)

mutta suurin vaarahan on silloin kun vauva masussa... koska napavirtaukset saattavat huonontua ja istukka kalkeuttua, joten se voi tuoda vauvalle happivajausta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin tämänkin yli menneitä on.Yliaikaisuus aiheuttaa ainakin istukan kalkkeutumista ja siitä johtuen istukan toiminta heikkenee. Myös lapsivesi saattaa vähentyä.Siitä yli tuskin missään antavat mennä. Alunperin käynisteltiin tasan 43, mutta ei lähtenyt syntymään. Pojalla oli syntyessään rutikuiva iho, ei lapsenkinaa ei mitään. Meinasi kuolla synnytyksessä. ei hengittänyt eikä itkenyt. Hapenpuutetta oli, ja hengitystä hoidettiin muutama päivä. Lapsi kellastui todella pahasti. Syynä kaikkeen papereiden mukaan yliaikaisuus.

Vierailija:

Lainaus:


Siitä yli tuskin missään antavat mennä. Alunperin käynisteltiin tasan 43, mutta ei lähtenyt syntymään. Pojalla oli syntyessään rutikuiva iho, ei lapsenkinaa ei mitään. Meinasi kuolla synnytyksessä. ei hengittänyt eikä itkenyt. Hapenpuutetta oli, ja hengitystä hoidettiin muutama päivä. Lapsi kellastui todella pahasti. Syynä kaikkeen papereiden mukaan yliaikaisuus.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat