Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko joku käynyt Aurinkorannikolla vauvan kanssa, löytyikö sieltä vastiketta ja valmisruokia, entäpä vaippoja?

Kommentit (8)

Vauvat alottaa jo kotisynnytyksen jälkeen paellan syönnin, joten vauvanruokaakaan ei myydä. Jokaisella kotona oma muuli, jonka maitoa vauva saa.

Vaippoja sai, valmisruokia oli. Me oltiin matkassa vuoden ikäisen kanssa, joten hedelmiä syötiin paljon ja meillä oli mahdollisuus laittaa ruokaa itse. Ostettiin jotain valmisruokiakin kyllä.Oltiin mantereella, kyläpahasessa (hyvä paikka se oli vaikka olikin pieni) Torremolinoksen tuntumassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pampperssin vaippoja löytyi kaupoista ja tietty maan omia merkkejä ;)

Purkkiruokaa oli myös, mutta ne olivat eri makuisia kuin Suomessa... Itse tosin olin 1,5-vuotiaan kanssa siellä ja ainakaan pojalle ei ne purkkiruoat kelvanneet... Marjasoseet kylläkin ;) Ja kaupasta löytyi kaurahiutaleita, joka oli meidän pelastus, kun ei muu ruoka meinannut maistua ;DMutta suosittelen kyllä ottamaan vauvan puurojauheet ja valmisruuat matkaan jo kotoa, mutta nuo vaipat voi huoletta ostaa sieltä ;) ja luulis korvikkeitakin löytyvän ;) Tulomatkalle on sitten tilaa tuomisille, kun ne sapuskat on syöty ;)

Tuttelityyppistä " valmista maitoa" saa vain apteekista ja se on tosi kallista, en suosittele. Ne veteen sekoitettavat jauheet (tuotemerkkeinä esim. Nidina) toimivat aivan yhtä hyvin kuin Tutteli, ainakin meidän vauveli 8 kk joi hyvällä halulla.Vaippoja saa tietenkin samoin kuin täältä koti-Suomesta. Merkkien kirjo on mielestäni laajempi kuin meillä. Suomessa myytävistä merkeistä muistan siellä nähneeni ainakin Huggies-merkkiä, ja Pampersia joka siellä kulkee nimellä Dodot.Myös purkkiruokia on tietenkin, merkkeinä mm. paikallinen Hero, joka maistui niin ikään vauvallemme hyvin. Erona se, että ovat ehkä hiukan hienojakoisempia kuin täällä kotona. Purkkiruuissa erilaisia kalaruokaversioita oli huomattavasti parempi valikoima kuin täällä Suomessa, josta löytyy lähinnä vain lohesta tehtyjä juttuja.Puurojauheita ei siellä tunneta, joten jos puuroa haluaa keittää, ryynit kannatta kantaa Suomesta. Ja hedelmäsoseet purkissa ovat kalliimpia kuin meillä - johtunee siitä, että siellä on tarjolla aivan ihania tuoreita hedelmiä yllin kyllin, ja ne hakkaavat tietenkin purkkihedelmät mennen tullen. Niistä voi tehdä vauvalle sörsseleitä.Mukavaa matkaa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat