Vierailija

Kommentit (41)

Muita mahdollisuuksia ei kerta kaikkiaan ollut. Ainakin yleislääkärin mukaan täysin mahdollista.Eivät ne pöpöt mieti, ollaanko tässä limakalvokontkatissa vai ei. Jos olosuhteet ovat otolliset, voi tartunta siirtyä kostean pinnankin välityksellä.

klamydia tuskin tulee poreammeesta, mutta esim. noista höyrysaunoista sen saaminen on mahdollista. Jos istutaan kosteilla kaakelipenkeillä ilman peflettiä ja hikoillaan, on taudin siirtäminen seuraavalle istujalle täysin mahdollinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mäkenlänrinteen uimahallin saunasta sai sen. Tuon takia menetti miehensäkin...:( Ja oli lääkäri vahvistanut, että ovi olla mahdollista. En nyt kuitenkaan ole 100% varma, oliko kysessä klamudia vai kondylooma...kun sekoitan aina nuo kaksi...:/

etelässä ja hotellin porealtaasta nousi viehättävä espanjatar veret senkuin reisiä myöten loristen... Yleensäkin karsastan kaikkia yleisiä uima-altaita juuri noitten eritteiden vuoksi.

Verikontakti muutenkin kuin alapään kautta tai esim. verensiirto, epäpuhtaat huumeruiskut jne. Varmaan tämän tiesitkin mutta viestisi oli hieman väärin kirjoitettu...

ne turkkilaiset saunat (joista tässä kai lähinnä on puhuttu), eivät edes ole hirveän kuumia. Lämpötila on paljn matalampi kuin suomalaisessa saunassa.terv. Se, joka jo puhui kaakelipenkeistä yms.

Olen tähän päivään saakka luullut sairastaneeni klamydian, jonka sain höyrysaunasta. Ystävällinen yleislääkäri vain hymyili pahoittelevasti, että niinkin voi käydä.Mitäköhän mulla on oikeasti ollut?

Joskus 15 v sitten kuulin, että eräs pyörätuolinainen oli saanut klamydian, vaikka ei ollut koskaan nähnyt miestä ilman kalsareita. Tultiin siihen tulokseen, että syynä oli poreallas. Onkohan tämä totta vai tarua?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat