Vierailija

Panacod 1-3/pvä (kolmiolääke)

Kahta eri lihasrelaksanttia, toista 1/pvä, toista 3/pvä (mol. kolmiolääkkeitä)

Masennuslääke 1/pvä (kolmiolääke)

Litalgin

Tarvittaessa myös Panadolia lisänä

Ai niin juu.. Myös Pronaxen kuuriluontoisena 2/pväTällaisen määrän lääkettä voisin yhden lääkärin mielestä syödä huoletta ja ajella autoa, hoitaa lapsia ja huolehtia vielä työnikin... Itse ajattelin huomenna hakea toisen lääkärin mielipiteen, mutta mitä sinä tekisit?

Kommentit (12)

menin lääkäriin selvittääkseni miksi voin niin huonosti. Todellakin on kyse selkävaivoista ja myös monesta muusta. No ehkä olisi pitänyt kirjoittaa " ahdistuslääke" , Opamox on kolmiolla varustettu. Lääkkeitä nimenomaan tahtoisin vähemmäksi, aikamoinen narkkariolo alkaa jo olla. Ja osaa noista lääkkeistä syön paraikaa ja vaikuttavat aikalailla päätä sekoittavasti.. Tuntuu että saan uutta lääkettä joka poistaisi edellisen haittavaikutuksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

etkö saanut sairaslomaa ja nyt pitää katkerana avautua? Kuule. Tuo on vielä pieni määrä. Moni oikeasti sairas syö noita lääkkeitä paljon suuremmillakin annoksila, ja hoitaa kyllä työnsä ja lapsensa jos vain siltä perussairaudeltaan pystyy. Valitettava tosiasia on, että listasi ei tee minkäänlaista vaikutusta lääkkeistä jotain ymmärtäviin, ja näihinhän tuppaa kuulumaan aika monta lääkäriä.

Eikä noista toimintakykyyn vaikuta kuin Panacod ja lihasrelaksantit, ja ainakaan jälkimmäisiä et tule pitkää aikaa käyttämään. Kipulääkitys sinänsä ei ole syy jättää muuta elämää väliin, kivun aiheuttava sairaus ehkä onkin, mutta siitä et puhunut mitään.

Jotkut voivat käyttää tuon määrän lääkkeitä ilman sivuvaikutuksia, ja jotkut eivät. Se täytyy vaan itse kokeilla että mietn ne juuri sulle sopii.-sh

sulla on ilmeisesti selkä jumissa tai muuta tavallista tuki- ja liikuntaelinvaivaa. Jos saisin valita, vetäisin sun lääkelistaa vaikka kaksi vuotta omani sijaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat