Vierailija

Tarkoituksena olisi hankkia 2,5-vuotiaalle lapsellemme turvaistuin, joka kasvot menosuuntaan ja 15-36 kg painoluokassa (lapsi painaa tosin vasta 14 kg). Suositelkaa ja kertokaa kokemuksia kyseisistä istuimista, pää on ihan sekaisin kun kävin niitä katsomassa, kymmeniä malleja ja hinnoissakin paljon eroja. Onko esim. HTS 1-2-3 -istuin hyvä, entä Britaxin mallit?

Kommentit (10)

ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä.Helppo vaihtaa autosta toiseen, saa nelipistevöillä kiinni (kaikissa malleissa ei saa), vöiden säädöt suht helppo muuttaa ja oli kohtuuhintainen. 200 euroa siis..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näytti vaan niin isolta ja " topatulta" verrattuna muihin. Ja nimenomaan 15-36 kg istuin nyt hakusessa, kun nykyinen selkä menosuuntaan -istuin siirtyy pian pikkusiskolle.

Esikoiselle ostettu puolen vuoden iässä ja vielä 4,5 veenä mahtuu hienosti! kuopuksen kasvettua ostimme käytettynä toisen two-wayn.

Hyvä hinta-laatusuhde, lapsi mahtuu pitkään istumaan. Helppo kiinnittää ja sopii useaan autoon.

niin pysy kaukana HTS:n Izikid Besafe-istuimesta. Etenkin jos autonne ei ole sisätiloiltaan valtavan iso. Meillä on toisessa autossa tämä istuin, ja se on aivan karmea rohjake! Huonot säädot, lapsi istuu aina huonossa asennossa selkänoja tosi pystyssä, aivan helvettiä siirtää ja vaihtaa toiseen autoon jos tarve tulee, ja lisäksi se tukkii näkyvyyden aivan täysin viistoon taakse takapenkin toiselle puolelle asennettuna.

Mutta meidän poika kun laitettiin istuu niin musta oli hyvän mallinen.

Tuki hyvin ja kun niskatuki/pääntuki nousee lapsen kasvaessa. Ja hinta musta kohdallaan

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat