Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meidän 3 vuotias on tullut jotenkin hirmu herkäsi, onko normaali vaihe?siis esim kerhon kun aloitti, niin ei mitään ongelmia, mut nyt jotenkin haikeana jää, mut kuitenkin ihan innoissaan, kun hänet sieltä hakee ja sanoo, että kivaa oli!ja esim näissä avoimissa päikkäreissä, haluaa että minä oon vieressä tai lähellä ainakin, kun aiemmin ei ole näin " vaatinut" , kyllä nytkin jää, kun käyn siinä ensin ja sanon, että leiki vain ihan rauhassa yms...ja esim pikku kakkosessa jännittää joitakin ohjelmia, mut katsoa haluaa kuitenkin.kysyy aina, että mikä toi ääni on, jos esim ulkona kuuluu joku pamahdus. yms.muilla kokemuksia, ns herkkyyskaudesta 3-vuotiaalla?

Kommentit (6)

Ja äänet...meilläkin poika kyselee tyyliin " mikä pamahti jne" . Luulen, että osa syy tähän herkkyyteen on se, että oma mielikuvitus kasvaa. Ja se että tiedostaa enemmän asioita, ei ole enää niin kiinni äidissä tai isissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äskenkin piti monta kertaa tarkistaa onko sängyn alla. Nukahtaminen, joka on aiemmin ollut helppoa, on tosi hankalaa, samoin yöllä herätään monta kertaa. Luulenpa kuiteskin, että ihan normaalia ikään kuuluvaa : )

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat