Seuraa 

Tykkään tehdä sellasia kakkuja mihin tulee keksimuru+rasvapohja (ei siis tarvii paistaa) ja päälle joku tuorejuusto+rahka+liivatejuttu eli sellanen juustokakkutyyppinen, jota ei siis paisteta, hyydytetään vaan viileessä. Ostin joskus liivatelehtien sijaan liivatejauhoa ja yritin sillä tehdä mut siitä tuli ihan vaan köntsä eikä se hyydyttäny kakkua hyvin. MIssä vika? Mielestäni tein ohjeen mukaan mut jos sen liivatenesteen jäähdyttää, se menee köntsäksi eikä hyydytä sitä mihin se lisätään. Onko kenellä kokemusta liivatejauheesta? Vai oisko parempi vaan pitäytyä liivatelehdissä? Ovat vaan kalliimpia kuin jauhe... Mutta helpompia. Joskus vaan jää liivatelehdistäkin sellasia sattumia " vaahtoon" vaikka ne miten liottas, joku reaktio ehtii varmaan tapahtua siinäkin. Olipas sekavaa selostusta..

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat