Vierailija

Kommentit (7)


Meillä kissa ja aivan paras eläin mikä maailmasta löytyy :)Viihtyy paljon yksinkin, mutta miehelle ja lapsille ihan yli tärkeä heppu, myös minut tuo valloittava poikakisu on hurmannut. :)Kissallamme on hyvät tavat, ei roiku verhoissa eikä tee jätöksiä muuhun kuin astiaansa, ei raavi sohvia, ei pure/raavi ihmisiä. Todella ihmis/lapsirakas.Meillä pidetään kissasta hyvää huolta ja kissa viihtyy :)Kissat on kissoja eikä niitä paljon komenneta. Nuorena hyppivät yöt läpensä riehuen ympäri kämppää ja helposti pissailevat minne sattuu (ja se haju ei katoa!), repivät kynsillään esim. sohvat aikuisinakin hajalle. Kissojahan ei sais päästää itsekseen ulos. Tyytyväisimmilläänhän kissa olis jos pääsee ulkoilemaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voi jättää yksin kotiin kun lähtee matkalle kunhan naapuri käy kerran päivässä syöttämässä ja keräämässä pissit hiekka-astiasta. Ei kanna kuraa sisään, jos ei päästä ulos eikä näin astu linnunkakkaan ja tuo lintulunssaa kotiin.

En oikein osaa perustella. Tahdoin jo lapsena koiraa, mutta vanhempani suostuivat hankkimaan vaan kissoja. No, kyllähän aina pidinkin niistä meidän kissoista. Jotenkin vaan kuvittelen, että koiran kanssa voisi

Lainaus:

tehdä

enemmän. Olen samaa mieltä sen sanonnan kanssa, että koiralla on omistaja ja kissalla henkilökunta, ja musta olisi mukavaa saada olla lemmikille muutakin kuin henkilökunta... Kaipaisin seuraa lenkille ja hännänheiluttajaa kun tulen kotiin ja tietynlaista turvaakin niiksi öiksi kun mies ei ole kotona. Mutta mies on 100% kissaihminen, ja taas en saa koiraa, vaan vaan kissoja. Onhan ne kissat ihan kivoja, eivätkä vaadi paljoa vaivaa.

on ollutkin joskus,

ja kissoista en ole koskaan pahemmin välittänyt.

mies ei haluais kissaa siksi kun koskaan ei tiedä tuleeko kotiin vai onko jäänyt auton alle...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat