Seuraa 

Mistä johtunee?

Miten auttaa?Meillä on pieniruokainen poitsu, n. 11kk, jolla on toisinaan ruokaillessa kausia, jolloin hän yökkii paljon. Mistähän tämä mahtaa johtua?

Eilen ja tänään hän on puuroannoksensa nätisti syötyään oksentanut kaiken pois. Tätä ei ole tapahtunut aiemmin näin voimakkaana. Silti perunalihakasvissoseet ovat maistuneet hyvin.

Onko ruokaa tullut syötettyä liikaa vai mikä mättää?

Herkkäkurkkuinen kaveri on muutenkin, ei saisi paljoa möykkyjä ruuassa olla. Silti suositellaan harjoittelemaan, mutta kauheaa on katsella, kun lapsi toisinaan on tukehtumaisillaan...Nyt puhuin vähän kahdesta asiasta, yökkäilemisestä ja oksentamisesta.

Jos teillä olisi jakaa mielipiteitä, olisin helpottunut.

Ei pitäisi mitään tautia olla päällä. Poika on reipas ja hyväntuulinen myös oksentamisen jälkeen.

Voi meitä pieniä ja isoja.

Kommentit (4)

Sama on vaivannut meidän poikaa (8kk) viimeiset kaksi päivää. Täysi annos on syöty hyvällä ruokahalulla, mutta lopuksi kaikki on tullut saman tien ulos. Muuten hyväntuulinen eli en myöskään usko että vatsataudista olisi kysymys. Aamulla ja lounaalla pysyivät ruuat sisällä, mutta illan kaksi ateriaa tuli sekä eilen että tänään ulos.En siis osaa sen kummemmin neuvoa, mutta tutulta kuulostaa. Olisin myös kiinnostunut kuulemaan jos jollain olisi aavistusta mistä voisi olla kyse.

Täytynee tarkkailla siis tilannetta ja ajattelin soitella huomenna ja kysellä lääkäripuolelta asiasta. Ehkä tämä on syömisen kehittymättömyyttä ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ruoka on liian kylmää niin yökkää etenkin kaurapuuron. Sihtikurkku ei ole joten jonkun moiset klöntit menevät alas ja osaa jauhaakin pienemmäksi jos malttaa, mutta kylmentynyt ruoka yököttää paitsi marjasoseet.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat