Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

siis kun on flunssa... Mitä muita flunssalääkkeitä mahdollisesti saa käyttää?

Kommentit (9)

Taidan passittaa miehen vielä hakemaan apteekista Nasolinia. Meillä on tuo nenähuuhtelukannu, mutta sen kanssa sählääminen ei nyt yhtään houkuta.

ap

Ihmettelin ääneen kun olin kuullut sen aiheuttavan supistuksia, mutta kuulemma sitä voi lyhytaikaisesti käyttää. Pahempi " haitta" vauvalle on se räkä poskionteloissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Apteekin " flunssalääkkeissä" on särkylääkettä, C-vitamiinia (täysin turha) ja kofeiinia (ei niin kauhean hyväksi raskausaikana muutenkaan), kuten jo tuossa edellä sanottiin. Eli jos särkee, ota Panadol. Kaikkia avaavia nenäsumutteita saa huoletta käyttää lyhytaikaisesti raskausaikana (esim. Nasolin ja Otrivin).Terv. lääkäri.

sehän ei supista limakalvoja ollenkaan, eli ei vaikuta kuivaan tukkoisuuteen. Rään ja liman se toki poistaa nenäontelosta tehokkaasti. Poskionteloita sillä ei voi huuhdella, toisin kuin moni edelleen luulee.

muillekin kuin raskaana oleville on " sarvikuono" -nenänhuuhtelukannu. Sen avulla nenäontelot huuhdellaan keskivahvalla suolaliuoksella, toimii paremmin kuin Nasolin ja sitä voi hyvin käyttää vaikka joka päivä myös raskausaikana. Apteekin valmiita flunssalääkkeitä ei oikein voi käyttää, koska niissä on kaikissa asetosalisyylihappoa eli asperiinia (niin paitsi Panadol Hot:ssa). Ihan yhtä hyvän tehon saat kun otat 1 g (2tbl) Panadolia, 500 mg C-vitamiinia ja kupillisen kahvia...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat