Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mihin olet ollut tyytyväisin? Entä mihin petyit?Minä tykkään kovasti Stockmannin myymästä Name it -merkistä, vaikka sitä on täällä haukuttu halpismerkiksi. Minusta niiden materiaali on ihanan pehmeää vauvan ihoa vasten ja esimerkiksi puseroissa on ihanan venyvää kangasta, että saa hyvin laitettua vauvan pään yli. Ei ole meillä pesukoneessa piloille mennyt.Suurin pettymys on ollut yllättäen Tutta. Halusin suosia kotimaista, mutta vaatteet nukkaantuivat ja haalistuivat jo ekassa pesussa. Yhteen kalliiseen yökkäriin tuli juuri reikä pesukoneessa ehkä 5-10 pesun jälkeen.

Sivut

Kommentit (57)


Kaikki vuoden 2001 aikana ja jälkeen valmistetut ovat olleet huonoja, muutamaa harvinaisuutta lukuunottamatta (tuuria?). Ikivanhat perintövaatteet Tutalta ovat kyllä kestäneet mainiosti.3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huonoja: Tutta (meilläkin saumat auki ekan pesun jälkeen), Kappahl (venyneet muodottomiksi), Reimatec (haalarit eivät kestä kulutusta, huono hinta/laatu-suhde), Napero (ihmeelliset mitoitukset).

Ne ommellan nykyään Kiinassa. Meillä on yhdeksän vuotta vanhoja Tutan vaatteita, joita voi vielä ihan hyvin käyttää mutta uusimmat tänä vuonna ostetut ovat ratkeilleet saumoista ja reikiintyneet pesussa. Sinne voi tehdä reklamaatiota ja lähettää tuotteen takaisin. Sitä en tiedä saako jotain hyvitystä, kun en itse jaksanut alkaa niitä postiin viemään.

Laatuun lasken paitsi vaatteiden kulutuskeston yms. käytännön jutut, myös sen että miellyttävät silmää eli ovat söpöjä ja suloisia :)H&M:llä on ollut jo mielestäni vaikka kuinka pitkään tarjous 3 bodyä 2:n hinnalla, jolloin yhden hinnaksi taitaa tulla joku vähän vajaa 4 euroa. Ja ovat tosi hyviä, napakkaa ja kulutusta kestävää puuvillaa, eivät mitään " ribbineuloslöräyksiä" .

TUTTA on tosi huono. Esikoinen syntyi -01 ja ihan pari bodya oli silloin ok. (olivat varmasti vanhempaa tuotantoa) mutta kaikki sen jälkeen ostetut kuviolliset bodyt todellakin menettäneet värinsä ekassa pesussa. Yksivärisiä bodeja en ole harrastanut, sillä ne niin tylsiä...

Paras hinta/laatu-suhde on Lindexillä ja H&M:llä.Kuopukselle en ottanut edes äitiyspakkausta, ja sain varmasti sillä 140 eurolla paljon enemmän ja ennenkaikkea kivempaa päälle pantavaa Lindexiltä ja H&M:ltä, kun mitä sinä äitiyspakkauksessa olisi ollut.

Pidän myös Alphabetin ja Majoralin lastenvaatteista.

Vanhemmille lapsilleni ostin paljon Tuttaa, mutta nykyään laatu on minusta huonontunut.Huonoja ei tule mieleen. Jotkyt Citymarketin Napero-vaatteista on ollu outoja mitoitukseltaan.

Hyvin ovat kestäneet ainakin meidän kaililla neljällä lapsella. tuttaan olen myös pettynyt. tuntuu vai että esikoiselle(12) ostetut vaatteet ovat olleet kestävämpiä kuin nämä uudet Tutat

Suomesta tuovat usein tuliaisena Tutan vaatteita ja susia ovat olleet. Saumat ratkeilevat jo eka pesun jälkeen, vaatteet nukkaantuvat ja venyvät :( Olenkin sanonut, että ei kiitos enää.Hyviä ovat Pippi, Exit, Name it, Gap, Esprit, Lego, Joha, Kenzo, Elle, H&M ja lukemattomat muut.... Oikeestaan tuo Tutta on ollut ainoa pettymys :(


Minkä ikäinen poikasi on? Ovatko Tutan vaatteet, nuo hyvät olleet teillä ihan viime vuosian käytössä vai aiemmin, minä vuosina noin suurin piirtein?3

parhaita ovat olleet Tutta, Napero, Marlon ja Ciraf. Kaikki ovat hyvin kestäneet vain yksistä Tutan puolipotkareista irtosi kuminauha ja lähetin tuotteen takaisin. Sain uuden tuotteen tilalle. En raaski ostaa mitään törkyhintaisia bodyja. Sen sijaan enemmän on harmittanut värivaihtoehdot.

Meillä käyttää tyttö, joka muuten käyttää nyt 80cm vaatteita, Kappahlin 62/68cm paitoja. Eikä ole kyse yhdestä " maanantaikappaleesta" .

Vierailija:

Lainaus:


Ykköslaatua Sokosella ja kakkoslaatua Tarjoustalossa, mistä te ilmeisesti olette niitä riepuja ostaneet.
Ihan samoja ovat molemmissa paikoissa ja tasa-arvoisina esiintyvät kyseiset liikkeet yrityksen www-sivujen jälleenmyyjäluettelossakin.Tutan sivuilla ei tosiaan missään näy sanaa kotimainen.

Nykyisin ei Suomessa lasten sisävaatteita tee kuin pari valmistajaa. Mieleen tulee lähinnä Aution neule ja Marimekko. Lisäksi on pieniä yrityksiä, joiden nimiä ei tule mieleen.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat