Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tunnetko siivousfriikkejä?Oletko itse? Miten se ilmenee? Itse en tod. ole mutta tunnen tyypin, joka imuroi kaxkerroksisen kämppänsä 2 kertaa päivässä ja pesee vessan perusteellisesti päivittäin... Todella friikkiä, oudompaa kuin siivoamattomuus!

Kommentit (9)

pesen lattiat noin joka toinen päivä, petivaatteet vaihdan joka toinen viikko, suunnilleen, tuuletan täkit päivittäin, järjestelen kotona pitkin päivää ja mitään myttyjä yms ei nurkissa loju, tuuletan pari kertaa päivässä. minusta normaalia kodista huolehtimistä, rakastan siisteyttä, puhtautta, raikkautta :)

Imuroin päivittäin.

Pölyjä pyyhin aina kun huoman jossain sitä olevan.. Eli noin kerran päivässä tulee rättiä näytettyä jollekkin pinnalle..

Lakanat vaihdetaan kerran viikossa.

Tavarat noukin aina ja jatkuvasti oikeille paikoilleen.

Keittiön tasot pyyhin monta kertaa päivässä.Onhan noita juttuja, mutta tulee hoidettua nopeasti, kun käy rutiinilla.Mutta eräa ystäväni on vielä huomattavasti tarkempi, eli en ole vielä hätääntynyt.=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minusta siis nämä kaikki asiat ovat ihan normaaleja:

- imuroin kodin joka toinen päivä

- pyyhin jonkin verran pölyjä melkein joka päivä

- pesen lattiat kerran viikossa

- vaihdan lakanat kerran viikossa

- silitän kaikki vaatteet (rintaliivejä lukuunottamatta) ja liinavaatteet

- yleensäkin joka päivä teen tarkistuskierroksen ympäri kotia - katson että vessa on siisti ja puhdas (ja jos ei ole niin siivoan) ja missään ei loju mitään vaatemyttyjä tai muuta (ja jos lojuu niin korjaan paikoilleen) ja siivoan jotakin joka päivä ja tähtään siihen, että joka ilta koti on siisti.

Mutta eihän tuohon nyt mitenkään ihmeemmin aikaa kulu. Katsastan paikkoja samalla kun teen muutakin, ja kun paikat on jo valmiiksi siistit, ei niiden siivouksessa paljoa aikaa kulu. Silitys on aina vähän sellainen projekti, mutta teen sitä samalla kun katson jotain telkkariohjelmaa, jonka katsoisin muutenkin. Tässähän istun nytkin koneella laiskana enkä juokse siivoamassa :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat