Vierailija

Onko täällä muita, joille on raskauden aikana tullut kasvohermohalvaus? Kauanko toipuminen kesti? Mikä siihen auttaa?Mulla todettiin eilen kasvohermohalvaus, eli toinen puoli naamsta ei toimi ja silmä ei mene kiinni. Lääkäri sanoi tällaisen olevan yleistä raskaana olevilla naisilla ja menevän itsestään ohi. Mutta silti meinaa epätoivo iskeä..Toinen lääkäri sano sen menevän ohi parissa viikossa ja muut onkin sitten sanonu, että paraneminen voi kestää puoli vuotta, jopa vuoden. En todellakaan tahtois olla tällanen kovin pitkään. Kun ei oo myöskään kiva mennä ihmisten ilmoille muiden töllisteltäväks..Kaipaisin siis muiden kokemuksia aiheesta..

Kommentit (4)

Ystävälläni on ollut jo vuosia; ehkä vähän palautunut ja hän käy lymfaterapeutilla kuntoutuksessa. Voinee johtua raskaudestakin jos lääkärit niin sanoivat, mutta voi liittyä myös sairauksiin, esim. borrelioosiin. Mutta ei tietenkään välttämättä vaan voi olla myös vaiva " sinänsä" . Vaadi kuitekin enemmän tietoa ja hoitoa ainakin jos ei ala palautua pian. Tsemppiä, toivottavasti toivut pian!

Pystyin laittamaan silmän kiinni mutta aukaiseminen oli hidasta. Kaikki muut asiat kuten syöminen, hymyily, yms onnitui aika hyvin. Mulla se meni kokonaan ohi 4kk:ssa. Samaa mullekkin sanottiin, että voi kestää jopa vuosi tai toinen, mutta pääsin aika vähällä muutenkin. Kasvojan jumppasin joka päivä, kun siihen kerta pystyin. Toivottavasti tuo ei sullakaan kestä sitä vuotta tai kahta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat