Seuraa 

Eli nyt ollaan annettu Rela-tippoja muutama päivä ja poika kakkaa vaan kerran päivässä jos sitäkään. Aiemmin lähes joka vaipassa oli kakat. Nyt annetaan myös Disflatyliä, mitenkä on sen vaikutus? Pieruja kyllä tulee, mikä on tietenkin hyvä, niin ilman poituu mahasta. Onko muilla käynyt miten ?Kiitollinen vastauksista!Unelma ja poika 7 vk

Kommentit (6)

tästä syystä ja muutenkin poika tuntui huutavan mahaansa enemmän kuin ennen tippojen aloitusta. Ennen tippojen aloitusta n. 2 vkon ikäisenä kakkaa tuli lähes joka syötöllä. Kun aloitin rela-tipat ei kakkaa tullut enää ollenkaan, joten vajaan viikon päästä lopetin niiden antamisen. Sen jälkeen kakkaa tuli taas normaalisti eli monta kertaa päivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkin se kymmenen kertaa/vrk kakkaaminen loppui neljän viikon iässä ja nyt kakkaa tulee kerran päivässä tai joka toinen päivä. Esikoisella sama juttu aikanaan. Suolen toiminta varmaan vaan tasaantuu jotenkin kun ei enää ole ihan vastasyntynyt?

Mimmie ja poika 5vk 3pv

Meillä käytetty 5 vkon iästä eteenpäin (poika nyt 10 vkoa) rela-dropsia & cuplatonia. Mitään vaikutusta kakan määrään ei ole ollut. Kakkaa on edelleen päiväsaikaan lähes joka vaipassa + pari kertaa päivässä selvästi isommat kakat. Yöllä ei yleensä tule kakkaa.

Sen sijaan meillä kyllä tuntuisi tästä yhdistelmästä olleen apua vatsavaivoihin. Kävimme kyllä myös 2 kertaa vauvahieronnassa ja sen jälkeen olen myös itse saamieni neuvojen avulla hieronut vauvan masua päivittäin. Myös tietysti aika tekee tehtävänsä eli eiköhän ne pahimmat väänteet muutenkin helpota viim 3 kk hujakoilla?! Eli täällä ollaan voiton puolelle jo.

Meillä myös 6 vk vanha tyttö kakki ennen Rela-tippoja lähes joka vaippaan, välillä sai puolen tunnin aikana vaihtaa vaippaa muutamankin kerran. Rela-tippojen käytön jälkeen kakkaa tulee todella vaihdellen joko 3-1 päivän välein ja sitten kerralla sitä tuleekin niin paljon, että hyvä kun vaippa riittää. Mutta Rela-tippoja annetaan edelleen sillä ne on meille tuonut avun vatsavaivoihin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat