Seuraa 

Lääkäri määräsi teroja pitkään kiertoon. Söin niitä kymmenen päivää tarkoituksena siis keskeyttää tämä kierto, mutta terojen jälkeen kuukautisia ei ole näkynyt eikä mitään oireitakaan ole. Yhtenä päivänä tuli hieman jotain tuhruvuotoa. Onko muille käynyt näin? Odottelenko nyt vaan kuukautisia, vai kuinka pitäisi toimia?

Kommentit (3)

En ole raskaana, vaan tarkoitus on saada kierrot käyntiin keskenmenon ja muiden ongelmien jälkeen. Ilmeisesti nyt sitten vaan odottelen, että jotain tapahtuisi.. ?

Teroja otin yhden päivässä kymmenen päivän ajan.

puolisen vuotta epäsäännöllisten kiertojen vuoksi kp 16-25. Ekoissa kierroissa menkat alkoi viimeistään pari pv vikasta pilleristä. Sitten alkoi venyä ja vika kierto terojen kanssa venyi 41 päiväiseksi. Lääkäri arveli, että vuoto tulikin luomusti, eikä terojen voimalla.Käsittääkseni menkkojen pitäisi alkaa parin viikon kuluessa vikasta pilleristä. Mikä kp sulla on menossa? Söitkö 1tbl/päivä? En sano varmaksi, mutta muistelen lukeneeni, että joillain tuo 1tbl ei riitä, vaan pitää nostaa annostusta. Onko mahdollista, että olisit raskaana?Killa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat