Mistä johtuu huimaus ja oksettava olo?

Vierailija

Voiko olla jokin uusi, kumma oire ennen kuukautisia? Kuukautiset on viikon myöhässä, mutta en ole raskaana, ja kierto on ollut vähän sekaisin viime aikoina muutenkin. Kuvottavaa oloa on ollut nyt jo useampana päivänä ja nyt sitten tänään iskenyt sellainen, että heti kun vähän koetan seisten tehdä jotakin, alkaa päässä pyöriä ja jalkoja heikottaa. Olen kuitenkin syönyt niinkuin aina ennenkin. Hämäävää.

Kommentit (6)

Vierailija

Lisäksi me ollaan yritetty vauvaa tosi kauan ilman menestystä, lapsettomuushoitoja taas odotellaan, joten en kyllä usko, että voi olla raskaudesta kyse. Mahassakin tuntuu kaikki kuukautisten oireet. :( Onkohan jotakin pöpöä liikkeellä, joka ilmenisi tällä tavalla.

Vierailija

Vähän turhaahan tällasta on av:lla pohtia ja valitella... Kiitos kuitenkin vastauksista. Pitää vissiin tehdä toinen testi " huvin vuoksi" , vaikka en uskokaan, ja vaikka ne ikuiset negat aina jaksaakin vähän masentaa. Jospa ainakin menisi ohi, kun ei ole sitten itelläkään mitään " mitä jos sittenkin..." -oloa.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat