Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Näitä läpinäkyviä tai -kuultavia pottia tuntuu olevan nyt joka paikassa ja kiva olisi kuulla käyttökokemuksia. Ja ylipäänsä mietin, missä vaiheessa ottaa käyttöön. Nyt luin, että 10 kk:n ikä olisi hyvä kun lapsi malttaa istua paikallaan. Aiemmin taas olen lukenut, ettei liian varhain pitäisi aloittaa. Ota tästä sitten selvä...Olen bongannut ainakin seuraavia läpinäkyviä / kuultavia versioita: Babywunder de Luxe, Anatominen potta, Ensipotta, Kingy-potta ja Spedy-potta.Kiinnostaisi mm.

- kommentit muotoilusta

- minkä ikäinen / kokoinen lapsi on ollut ,kun on otettu käyttöön

- jos on kokemusta pojista niin toimiiko muotoilu vai tuleeko yli etureunan

- muita käyttökokemuksia.Kiitokset etukäteen vastanneille!

Kommentit (2)

on todella yksilöllistä!Meillä suostuttiin istumaan potalle kun ikää oli 1.5v. Siis paljaalla pyllyllä, ekat pissat pottaan.

Lapsen tahdissa pottailu on aloitettava. Väkisin ei voi istuttaa, eikä pidäkkään.

Kammo jää helpommin jos liian hanakasti yrittää istuttaa eikä lapsi ole halukas.Miksi pitäisi olla läpinäkyvä?? Miksi pitäisi nähdä sinne??

...markkinoidaan sillä, että silloin näkee heti, koska "tuotos" on potassa, ja voi lapselle antaa välitöntä palautetta eikä tarvitse lasta nostella edestakaisin potalta asian tarkistamiseksi. Nopeuttaako se sitten kuivaksi oppimista - enpä tiedä, kun ei ole vielä kokemusta.Vielä pidemmällehän tässä "välittömässä palkitsemisessa" pääsee soivalla potalla, joita kuulemma löytyy myös, mutta se nyt ei ainakaan ole meitä varten.Täytyy siis varmaan kokeilla vaikka alkukesästä, miten poika pottailuun suhtautuu, ja laittaa potta kaappin, jos ei vielä kiinnosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat