Vierailija

eipä näy ainakaan tänne odotus-palstan viestit (vaikka mm. vauvakuume&aihe vapaa osat näkyy)

Sitä piti tulla kiroilemaan tuonne toukotuhisijoiden pinoon, että täällä ollaan edelleen. Tai käytiin me Jorvissa käyrällä vähän ennen kahta viime yönä, kun alko supparit olee 5-6min välein. Mies hälytettiin töistä sairaalareissulle turhan takia. Päästiin Jorviin ja kätilö teki sisätutkimuksen niin eikös se pettymyksekseni ollut juuri ja juuri sormelle auki ja kanavaa _peräti 2 cm_ jäljellä. Taivas, miten raivostuttavaa. Eikun mun vanhemmille takas nuukkuu, kun ei kuulemma kannattanu sinnekään jäädä. Tultiin kävellen, kun ei huvittanu soittaa taksia ja isä oli jo nukkumassa, ni en halunnu herättää sitä hakemaan meitä. Matkaa vajaa 2km ja matkamittarina toimi supparit, joita tuli n 100 metrin välein. Nyt sitten nukuttu n 2h koiranunta ja edelleen sama säännöllisyys jatkuu. Kätilö varotteli, että voi jatkua 2 vuorokauttakin.. Ei tuu lasta eikä pa**aa... Ottaa niiiin aivoon.

Pitää varmaan soittaa Jorviin, että mitä tehdään. Kun synnytystapa-arviossa lääkäri uhkaili, etteivät katso sitten synnytyksessä kovin kauaa, jos mitään ei tapahdu vaan leikkaavat aikasta kepein perustein, kun on tuo edellinen sektio alla... Että tiedän sitten, kauanko tätä pelleilyä uskaltaa kattella kotosalla..

Kai se täältä juhannukseen mennessä tulee ulos. :P

JN + masukaveri 41+2

Kommentit (1)

Toivottavasti olet päässyt jo tositoimiin! Olin jo varma, että olet vauva kainalossa. Raivostuttavaa, kun luulee olevansa jo vaikka kuinka pitkällä ja sitten ei olekaan.Tsemppiä!Toivottelee Hugo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat