Jos lapselle nousee tänään kuume, uskalletaanko lähteä huomenna lomamatkalle Kyprokselle?

Vierailija

Tämäkin vielä tähän.. :-(

Kommentit (7)

Vierailija

Vai pelkkä kuume? Tuo on vähän kaksipiippuinen juttu, joskus lapsillahan saattaa tulla ihan "vaan" kuumetta, joka kestää päivän, kaksi, ja sit on ihan terve. Tai sit kuume voi olla merkki että tulossa jotain muuta. Mä käyttäisin lääkärillä, hän kyllä osaa sanoa voitteko lähteä ja saatte mahdolliset lääkkeet mukaan. Joka tapauksessa varmaankin tarvitsette lääkärintodistusta, jos joudutte perumaan matkan...? Toivotaan että pääsette matkaan!

Vierailija

ehdottomasti käytte näyttämässä lääkärissä ennen matkaa!! yksityiselle korvalääkärille aika, hopi hopi.lääkettä matkalle mukaan!! ja muistattehan matkavakuutuksen. Jos tarvitsee lääkärissä reissussa käydä. Lapsi yleensä kuuluu vanhemman matkavakuutukseen

Vierailija

pojallamme oli nuhaa pari viikkoa ja kävimme hänen astma/lastenlääkärillään viikko sitten ja määräsikin kuurin ylähengitystieinfektioon. Kuuri oli kolmen päivän, mutta vaikuttaa kymmenen, joten se on vielä voimassa. Lääkäri sanoi, että nuhassa kyllä voi lähteä. Korvat olivat viikko sit ihan ok ja pojallamme ei ole niitten kans ollut ongelmia. Ei tuo onneksi kuumeiselta nyt vaikuta, mutta nenä vähän tuhisee. Oli eilen pph:lla pelkässä lippiksessä ulkona, vaikka oli tosi kylmä tuuli. Meinasin vähän sanoa rouvalle, kun kassissa kuitenkin oli mukana myös pipo.. Muilla lapsilla pipot päässä.. No, toivotaan, ettei kuume nouse.

Vierailija

Sairaan lapsen paikka on kotona - jos lapsen kannalta ajattelee. Ja jos oman lapsen hyvinvointi ei riitä syyksi niin sairasta lasta ei myöskään viedä tartuttamaan koneellista muita ihmisiä. Tosin jos ihminen ei tajua oman lapsensa hyvinvointia niin tuskin osaa ottaa muitakaan huomioon.Ja mietipä vielä: itsellesikin on helpointa hoitaa sairasta lasta kotona. Parhaimmassa tapauksessa istutte loman hotellissa kuumeisen ja sairaan lapsen kanssa. Korvatulehdus voi sitä paitsi iskeä muutamassa tunnissa (aamulla lääkärin katsomana ok, illalla tulehdus päällä) Kiva lentomatka lapselle.

Vierailija

heti kuumelääkettä ja huomenna matkaan vaan, ei ne lasten taudit yleensä muutamaa päivää kauempaa jyllää, lääkettä mukaan vaan ja matkaan sanon minä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat