Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eräs tuttavani (en halua kertoa tarkemmin, ettei mua tunnisteta :-) menee kesällä naimisiin. Hän on varsinainen perfektionisti jopa rasittavuuteen asti.Sain kutsun häihin ja mukana oli myös kutsu häiden harjoituksiin, jotka pidetään muutamaa päivää ennen häitä. harjoitukset ovat kirkossa ja juhlapaikalla.Olen ihan ihmeissäni. Ketä varten tällaisia harjoituksia pidetään? Mikä ihmeen näytös ne häät oikein on?

Kommentit (32)

En huomannut, etta ketju oli aloitettu kesalla.Laheisille ja tuttaville voi tietysti puskaradion kautta ilmoitella ja hyvissa ajoin, milloin haat ovat. Siis kun on muutoinkin juttusilla.N. kuukausi ennen juhlaa on ok, silloin jaa aikaa varailla yopymisia, matkoja ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Koko hääväki kutsutaan kirkkoon vihkitoimituksen harjoituksiin silloin, kun aiotaan pitää häämessu.

Siinä on papin ja seurakunnan vuorolaulua ja -puhelua, josta ei tule mitään ilman harjoittelua.
En taida osata suhtautua tämmöiseen oikein vakavasti. Kyllä tuo sen verran hilpeää on, että ehkä se on pakko ottaa siltä kantilta, että halusivat rajoittaa vierasmäärää, mutta eivät keksineet muuta keinoa ;-)

Vierailija:

Lainaus:


Kutsussa oli muuten pitkä selostus, että mikä on häiden teemaväri ja minkä värisiin pukuihin naisten toivotaan pukeutuvan.Alkaa koko häät rasittaa.ap

Asun toisella puolella Suomea enkä todellakaan aio lähteä mihinkään harjoituksiin.Kutsussa oli muuten pitkä selostus, että mikä on häiden teemaväri ja minkä värisiin pukuihin naisten toivotaan pukeutuvan.Alkaa koko häät rasittaa.ap

Onko siellä häissä sitten jotain niin epätavallista, että vieraiden on syytä tutustua asioihin etukäteen.Voihan harjoitukset ottaa tilaisuutena viettää rentoa aikaa tuttujen kesken. Kai siellä tarjotaan jotain?

No on tuleva aviopari ajoissa liikkeella!Hyvien tapojen mukaan kutsuja ei laheteta ihan noin varhain. Kuulostaa kylla muutenkin silta, etta hyvat tavat ovat unohtuneet.

On menty aika pitkälle, jos se morsmaikku halua kontrolloida vielä _vieraidenkin_ vaatetuksen! Voi taivahan vallat. Luulisi tulevan rouvan luottavan ihmisiin sen verran, että kyllä ihmiset ihan juhlaan sopivasti ja kauniisti pukeutuvat, ilman että morsian kontrolloi senkin asian...No tapansa kullakin, toki. Minusta rennot ja lämmintunnelmaiset häät sensijaan ovat ihania juhlia. Ja tottakai häissä tulee kunnioittaa parin valintoja, ei siinä mitään, mutta siinäkin tulee se raja jossakin kohti vastaan.

ja jätä häät väliin. Niin ainakin minä tekisin.

Nämä häänäytökset ovat niin rasittavia esityksiä, että osallistukoot ne jotka moista jaksavat leikkiä.

eli bestman, sulhaspojat, kaaso ja morsiusneidot jne. Jos toi on sellainen rehearsal dinner -tyylinen juttu matkittu Jenkeistä (en tiedä on Briteissä sama)?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat