Vierailija

Minun exäni petti minua silloin kun " kaikki oli hyvin" perhetutun naisen kanssa, panivat sitä ystävänsä kanssa vuorotellen - yööökss..

Sivut

Kommentit (298)

Syystä että mies pyysi anteeksi ja oli aidosti pahoilla. Sisko taas sanoi ettei pysty asiasta edes puhumaan (kuulin omalta isältäni) ja sisko oli jopa tarvinnut terapiaa asian takia. Plus että sisko jatkaa tota typerää touhuaan vieläkin.161, Kysyisinkin että oletko pyyätnyt edes ystävältäsi anteeksi??ja 166, Minkä niminen pari vaihtoi ristiin? Minäkin tiedän yhen tälläsen tapauksen, juttuu liittyy nimet Sanna, Pekka ja Jouni ainakin..

toinen käy " kursseilla" muualla suomessa ja siellä sitten viettää öitä ties minkä muijien kanssa... olen itse nähnyt sitä meininkiä ja säälin sen miehen vaimoa ja lasta. Eikä kukaan uskoisi siitä miehestä ikinä, ei varmana! se on niin kiltin oloinen, kunnollinen hyvätuloinen ammatti, kaikki vaikuttaa niin normaalilta...

Pahin minkä itse tiedän on ystäväni ex: seurustelivat vuoden verran ennen yhteisen asunnon ostoa ja yhteisestä päätöksestä hankittiin lapsi, joka pian syntyikin. Lapsen ollessa vuoden ikäinen selvisi että miehellä oli ollut KOKO suhteen ajan toinen nainen ja tämän lisäksi satunnaisia muitakin! Tämä toinen nainen vielä tiesi ystävästäni.Aivan sairas tyyppi, kun pystyi elämään tuollaista kaksoiselämää!Tyttöystävälle kertoi että on asumuserossa, ja vaimolle että on paljon töitä.Vaimon kanssa lapsi. Sitten vaimo saa puhelinsoiton tyttöystävältä, joka kertoo että hänelle syntyy miehen kanssa kans lapsi.Miehellä ja vaimolla pitkä, pitkä historia takana yhdessä.

Mistä sitä koskaan tietää!! Hitto itsekkin olin hetki sitten saamassa toista lastamme ja lepäsin sairaalassa kauan. Mies vietti varpajaiset ja kivaa kuulemma oli..Pahimpia on kyllä noi kun mies on tuonut jonkun hoidon kotiin ja vaimo yllättänyt. Voi apua! Ihan pahaa tekee!

Siskoni on nähnyt kaikki miehensä sukulaiset, kuten myös minä. Olivat häissä, ja muissakin juhlissaeli tuskin miehen toinen nainen on mitään sukulaisia koskaan nähnytkään koska kyllähän ne nyt sanoisivat jotain toisesta naisesta

Pahimmat tapaukset on, kun avopuoliso luuli suhteen olevan ns. onnellisimmillaan, niin ukko nussi sinne tänne niin paljon kuin kerkesi. " Työmatkalla" kavereiden kanssa osti myös maksullista seksiä. Tämän kaiken ukko sitten läjäytti kerran " synnin tunnossaan" eräällä sunnuntai lounaalla puolisolleen ikään kuin tunnustuksena! Toivoi vielä kaiken " kääntyvän parempaan" ja saavansa anteeksi. Hyh h..vetti!

Mies kertoi tyttöystävälleen, että hänen avioliittonsa on käytännössä aivan ohi. Kotonaan kävi harvakseltaan ja " vain poikaansa tapaamassa" . Tälle tyttöystävälle selvisi tutun tuttujen kautta, että miehen avioliitto ei suinkaan ollut ohi, vaan perheeseen oli suhteen aikana syntynyt 3 lasta lisää!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat