Kivoja vaatteita 5-vuotiaalle pojalle (130-140 cm)

Vierailija

.

Kommentit (11)

Hei,meillä on hoikkapoika todellakin :DMeillä käytetään nyt kokoa 134-140cm, mutta nuo SLIM mallinhousut ovat sitten TODELLA SLIM kumpikaan koko ei mahtunutjalkaan... joten jätin suosiolla ostamatta, sovitettiin. Lahkeen pituuson sitten jo aika hurja 146cm farkuissa :D

Säätökoot loppuvat useimmilla valmistajilla 128 cm vaatteisiin. Samoin kivat värit jne. isommat ovat koululaisten teinivaatteita, joihin en haluaisi lastani vielä pukea.Kapeimmat löytämäni college-housut ovat Kappahlilla, niissäkin liian reilu vyötärö (5-vuotias ei osaa sitoa nauhoja. kuminauhaa ei voi pujottaa, koska nykyään nauhat on ommeltu selkäsaumasta kiinni -> kujaa kuminauhalle ei ole.)Tuo englanninkielisten printtien boikotointi johtuu siitä, että lapseni opettelee lukemaan suomea.Benetton täytyy vielä tsekata. Ja ensi kerralla Helsingissä suunnata Itäkeskukseen...

Vyön kanssa.

Majoralilla tai miten mahdetaan kirjoittaa on myös laihojen housuja meillä ainakin parit oikein hyvät kuminauhavyötäröllä ainakin Kekäleessä oon nähnyt

Meillä on tuo sama ongelma hoikan koululaisen kanssa. Useimmat housut ovat liian leveitä. Lisäksi myös paksut housunsaumat haaroissa ovat ongelma, lapsen iho ärtyy hankauksessa, joten harvat perusfarkut kelpaavat. Esim. Benettonin saumat ovat liian jäykät.

Mayoral on ollut tosiaan paras housuissa ja Girandolalla on usein nappikuminauha vyötärössä. Timbellä on myös aika hyvä malli. Ostan kausittain ison pinon vaatetta näiltä muutamilta valmistajilta kun löydän, alelöytöjä on turha jäädä odottamaan tai ei saa mitään, koska myyntiin tulevat erät per koko ovat niin pienet. Bobon ysmy on ollut hyvä, koska saan kerralla kassillisen yhteensopivaa vaatetta, vaikka hinta ei olekaan mikään superhalpa. Jatkossa tuo ei toimi, sillä kokoa 134 cm siellä ei paljoa ole.

KappaAhlissa yllätyin huhtikuussa iloisesti, melko kapeita collegehousuja koossa 128-140 cm, kankaan kulutuksenkestoa ei ole vielä testattu. Legon ja POP:n collegehousut ovat olleet laadullisesti ihan eri maailmasta kuin jokin Tutta, joka haalistuu jo ekalla pesulla, vaikka kuinka olisi vain kirjopesuainetta. Nicholas collegehousut ovat malliltaan hyvät mutta kankaan laatu ei ole kummoinen.

Yläosissa suosin Legoa ja Mayoralia sekä Espritiä (laatu vaihtelee joskus), oranssia, taivaansinistä, vihreää ja punaista yms. POP:lla on jotain kivoja paitoja, mutta raita-retrot eivät ole minun makuuni. Poika ja äiti ovat edelleen samoilla linjoilla väreissä, joten ostan kun näen jotain sopivaa, ilman että lapsi on mukana valitsemassa.

Kun poika oli 122 cm ja alle, ostin paljon Fixiä ja Bamseja.

Olen löytänyt kivoja värikkäitä vaatteita Hennesin L.O.G.G mallistosta (oranssia,ruskeaa,turkoosia,oliivin vihreää) ja Kampin Benettonilta ostin ihan yksivärisiä t-paitoja (keltaista,limeä).Hennesillä oli mielestäni vaikka mitä kivaa! !

Kyllä sieltä löytyy ilman printtejäkin jos katsoo tarkemmin :)

Onnea metsästykseen :)

ymmärrän ongelmasi koska meidän ensitalvena 5v käyttää 110 cm vaatteita ja niistäkin usein vyötärö liian leveä.lindexillä on ollut säätövyötäröisiä housuja (puuvilla housu) EN TOSIN TIEDÄ ONKO NOIN ISOISSA KOISSA KUN EI OLE OLLUT TARVETTA.) lisäksi henkkamukalla on ainakin postimyynnissä resorivyötäröisiä malleja.. mutta en muista mihin kokoon asti.... l.o.g.g mallistosta löytyy påirteitä värejä samoin benettonilta.

Meillä 5v, kohta 6v, on kokoa 122cm, hoikkaa mitoitusta ja parhaita merkkejä hänelle ovat Mayoral, IKSS, Zara, Benetton, POP ja GANT. Uskoisin, että kaikilta noilta merkeiltä löytää yhtälailla 130-140cm kivoja vaatteita.Sitten uutena koululaisen kokoisille voisi tulla myös urheilukauppojen valikoima? Esim. Stadiumissahan on paljon muutakin kuin urheilupaitaa. Eikös Peakilla ja Fred Perrylla ole vapaa-ajanmallisto myös lapsille? Lacoste?

Jos et pelkää netistä tilaamista, niin käy ihmeessä katsomassa tämä vaatemerkki. Meidän perhe on kovasti ihastunut tähän. Tää on Etelä-Afrikkalainen vaatemerkki. Vaatteet aavistuksen heppoisempia, mutta silti erittäin hyvän laatuisia. Ja mielestäni kohtalaisen hintaisia. [http://www.satsumasweethearts.com/]

Meidän perhe on "väärän kokoinen". Jätetään ne äidin vaatepulmat tällä kertaa..Poikien 130-140 cm vaatteet ovat täynnä monstereita ja englanninkielisiä printtejä! Pojan lempiväri on keltainen (oranssi ja punainen). Hoikkakin on.Mistä ihmeestä löydän vaatteita?? H&M farkkutyyppisiä kivoja housuja kokeilimme, mutta ovat näköjään lisänneet vyötärönympärykseen lihomisvaran. Housuihin olisi mahtunut 1,5 vyötäröä. Ainoa paikka, mistä olen löytänyt säädettäviä kivoja maasto ym. kuvioisia housuja on Halonen Itäkeskuksessa, mutta tulee melkoinen vaatekauppamatka, kun en asu pääkaupunkiseudulla.Entä se puseropuoli. Laidastaan englanninkielistä printtiä, synkkiä värejä, monstereita ja hirviöitä... Tyttöjen puolella taas hilebileet, sydämet, kukat jne ovat kivoja, mutta eivät pojan päällä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat