Help! Mistä tiedän, että onko kyseessä supistus vai liitoskipu?

Vierailija

Viime yönä alavatsaa juili jännästi, tuntui että mikään asento ei ole hyvä. Helpotti kun kävin aamulla vessassa isolla hädällä, joten olisiko voinut olla ummetusta taikka ilmvaivoja?

Kun nyt koitan kävellä, niin alavatsasta vihlaisee inhottavasti, olisiko tuo sitten liitoskipuja vai supistusta?Rv 31 menossa ja kaksosraskaus kyseessä.

Kommentit (10)

aluksi esim. 10-15 minuutin välein ja myöhemmin sitten tiheämmin.

Jos tuntemukset kovasti mietityttää niin käy neuvolassa tai vaikka synnärillä tarkistuttamassa tilanne :)

Liitoskivut:voi tuntua reisissä, lonkissa, takapuolessa, häpyluu liitoksessa, nivusissa.

Alavatsassa varmasti myös.Mutta supistus on ihan erilainen. Kun kyse synnytyssupistuksesta, et voi erehtyä.

Vatsa kovettuu, kivu, puristava, alkaa yleensä pienenä, kovenee nopeasti. Ja taas hellittää. Tulee säännöllisemmin.Se jos alavatsaa vihloo, viiltää kuulosta liitoskivulta. Ei tod supistukselta

ollut jo ties miten kauan (nyt rv38 menossa). Sen huomasi aluksi selkeimmin siitä, että tuolla nivusten suunnalla viilteli ja veteli oikein lahjakkaasti, niin ettei kävelemään meinaa aina päästä. Myöhemmin sitten vetää vattankin oikein kovaksi kun supistaa.Öisin taas on liitokset paukkunut, varsinkin kääntyessä on saattanut juilasta oikein kovastikin, tai jäädä jopa ihan särkemään/polttamaan vähäksi aika kääntymisen jälkeen...Sitten ne ihan oikeat supistukset pitäisi erottaa kuulemma kyllä, niitä minäkin tässä jo kovin odotan, on meinaan jokseenkin tukala olo jo tän mahan ja turvotusten kanssa :)

liitoskivuilta kuulostaasupistus alkaa hiljakseen, voimistuu ja taas laantuu. Puristava kipu.Ei viiltävä, pistävä.Liitoskivut voivat tuntua alavatsassa, häpyluu liitoksessa, reisissä, lonkissa, takapuolessamonilla supistukseen liittyy myös menkkamaista selkäkipuaa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat