Vierailija

Ilmoitin 6-vuotiaan tyttöni just uimakouluun, joka kestää yhdeksän kertaa. Millaisia kokemuksia teillä on uimakouluista? Tyttö on hyvin rohkea vedessä, mutta ei osaa uida ja äitikään ei oikein osaa opettaa..

Kommentit (5)

10 metriä olis ollu raja että olis saanu uimamerkin, oli muutama muukin lapsi joka ei oppinut ihan sitä vaadittua 10m uimaan yhtäjaksoisesti uimakoulussa, oppi kuitenkin kelluntoja ja liukumista...

Meillä arka 5v poika, joka kävi juuri vähän aikaa sitten alkeisuimakoulun, ei suostunut sukeltamaan, kellui jonkun verran uimaopen auttamaa.. En kyllä odottanutkaan että oppisi, kunhan tulisi rohkeammaksi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(eka ja ainoa uimakoulu missä on käynyt ja on aina ollut arka vedessä).Eka lapsi taas kävi 5-vuotiaana uimakoulun (ei oppinut uimaan), eskarin uimakoulun + muutenkin uimassa eskarin kanssa (ei oppinut uimaan) ja koulun ekaluokan uimakoulun (ei oppinut sielläkään uimaan sitä vaadittavaa 10 m).

Tosin on varsinainen vesipeto ja kova sukeltamaan -uiminen ei vain vielä suju.Eli taitaa olla lapsesta kiinni.Ja meilläpäin on kyllä ilmaiset uimakoulut eskarissa, ekalla, kolmannella ja viidennellä.

muttei ole oppinut uimaan kymmentä metriä vaikka on käynyt alkeis- ja jatkoalkeisuimakoulun, lisäksi käynyt koulun mukana uimassa (varmaan opetusta sielläkin).[quote]

(

Eka lapsi taas kävi 5-vuotiaana uimakoulun (ei oppinut uimaan), eskarin uimakoulun + muutenkin uimassa eskarin kanssa (ei oppinut uimaan) ja koulun ekaluokan uimakoulun (ei oppinut sielläkään uimaan sitä vaadittavaa 10 m).

Tosin on varsinainen vesipeto ja kova sukeltamaan -uiminen ei vain vielä suju.

joista jälkimmäisenä kesänä oppi uimaan lyhyen matkaa. Siitä se lähti, nyt osaa hyvin. Koulussa liikuntatunneilla eivät juuri näköjään käykään enää uimassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat