Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko lapsenne oppinut uimaan uimakoulussa?

Vierailija

Ilmoitin 6-vuotiaan tyttöni just uimakouluun, joka kestää yhdeksän kertaa. Millaisia kokemuksia teillä on uimakouluista? Tyttö on hyvin rohkea vedessä, mutta ei osaa uida ja äitikään ei oikein osaa opettaa..

Kommentit (5)

Vierailija

10 metriä olis ollu raja että olis saanu uimamerkin, oli muutama muukin lapsi joka ei oppinut ihan sitä vaadittua 10m uimaan yhtäjaksoisesti uimakoulussa, oppi kuitenkin kelluntoja ja liukumista...

Vierailija

Meillä arka 5v poika, joka kävi juuri vähän aikaa sitten alkeisuimakoulun, ei suostunut sukeltamaan, kellui jonkun verran uimaopen auttamaa.. En kyllä odottanutkaan että oppisi, kunhan tulisi rohkeammaksi..

Vierailija

(eka ja ainoa uimakoulu missä on käynyt ja on aina ollut arka vedessä).Eka lapsi taas kävi 5-vuotiaana uimakoulun (ei oppinut uimaan), eskarin uimakoulun + muutenkin uimassa eskarin kanssa (ei oppinut uimaan) ja koulun ekaluokan uimakoulun (ei oppinut sielläkään uimaan sitä vaadittavaa 10 m).

Tosin on varsinainen vesipeto ja kova sukeltamaan -uiminen ei vain vielä suju.Eli taitaa olla lapsesta kiinni.Ja meilläpäin on kyllä ilmaiset uimakoulut eskarissa, ekalla, kolmannella ja viidennellä.

Vierailija

muttei ole oppinut uimaan kymmentä metriä vaikka on käynyt alkeis- ja jatkoalkeisuimakoulun, lisäksi käynyt koulun mukana uimassa (varmaan opetusta sielläkin).[quote]

(

Eka lapsi taas kävi 5-vuotiaana uimakoulun (ei oppinut uimaan), eskarin uimakoulun + muutenkin uimassa eskarin kanssa (ei oppinut uimaan) ja koulun ekaluokan uimakoulun (ei oppinut sielläkään uimaan sitä vaadittavaa 10 m).

Tosin on varsinainen vesipeto ja kova sukeltamaan -uiminen ei vain vielä suju.

Vierailija

joista jälkimmäisenä kesänä oppi uimaan lyhyen matkaa. Siitä se lähti, nyt osaa hyvin. Koulussa liikuntatunneilla eivät juuri näköjään käykään enää uimassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat