Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei,

suunnitelmissa on hankkia uusi pöytä ja tuolit keittiöön. Pitäisi olla sellaista materiaalia, joka kestää kovempaakin käsittelyä (kaksi vauhdikasta poikaa perhessä). Mänty ja koivu kuulostavat melko herkiltä naarmuuntumaan? Kertokaahan kommentteja hyvistä ja huonoista pöydistä.T:Monet

Kommentit (4)

Kallishan se on mutta todella hyvä. Se on sitten eri asia tykkääkö ulkonäöstä. Meilläkin olisi pöydän hankkiminen edessä ja olisi mukava löytää sellainen jota lapsi ei saisi kahdessa sekunnissa naarmuille ihan vaan katsomalla pöytään päin. Kokemus on osoittanut että mänty ja koivu ei ole kovin hyviä.

meillä on keittiössä ikean koivuinen pöytä ja siinä neljä jäljitelmää muurahaistuolista. pöytä on kuudelle eli siihen sopisi vielä tarvittaessa lisätuoleja. päässä on lisäksi tripp trapp tuoli joka on suosittu meillä.ruokailuhuoneessa on sitten artekilta hommattu alvar aallon suunnittelema klassikko kalusteet kuudelle. se on kyllä ajaton ja kestävä. meillä se on ollut kuutisen vuotta ja hyvin säilynyt, mutta keittiön pöytä on kärsineemmän näköinen, onhan se joutunut kovia kokemaan noiden viikareitten käsittelyssä.en nyt uskalla sulle mennä suoria neuvoja antamaan, mutta tässä meidän kokemuksia. uuden talon valmistuttua kyllä keittiön pöytä saa lähtöpassit, ja tilalle ollaan suunniteltu pöytä ja penkit molemmin puoli, ei tosiaankaan mitään pirttikalustoa (yök) vaan aika moderni malli. Pöydän ja penkkien kannet tulee varmaan olemaan valkoöljyttyä tammea ja jalat terästä. Penkeille mahtuu isompikin porukka istumaan. Toisaalta omissa tuoleissa on etunsa, lapset ei pääse niissä tuuppimaan toisiaan.

uskallan minäkin suositella. Ostettiin 5 vuotta sitten artekin pöytä ja neljä tuolia, pöydän pinta ja tuolien istuinosat valkoista ikilevyä, muut osat koivua. Perhe on kasvanut kahdella lapsella ja pöytä edelleen hyvässä kunnossa, ainoa naarmu on itseni aikaan saama, kun huolimattomasti leikkasin veitsellä.

Hintoja vertasin siihen aikaan ja ei minusta artek ollut mitenkään ylihintainen, paljon löytyi saman hintaluokan pöytiä. Edelleen valitsisin samoin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat