Kertokaa nyt hyvät naiset mikä tähän on vastaus..:

Vierailija

Jos saisit yllättävän viestin toiselta puolitutulta naiselta (eli selvää flirttiä/lähentelyä asiallisessa muodossa rivienvälistä) niin mikä on syy että jättäisit vastaamatta viestiin johon selvästi odotetaan jonkinlaista vastausta?Ja mieluiten muunkinlaisia mielipiteitä kuin " Se ei ole kiinnostunut" :)

Sivut

Kommentit (31)


Jos tiedät että se tykkää naisista ja on flirtannut sulle niin miksi kiusaat sitä jos itse olet hetero tai et ole kiinnostunut hänestä?

En tajua...

Ei olla kumpikaan lespoja..tämmöistä kiusanhenkisyyttä ollut ilmassa pitkään ja minä tein asialle jotain ja en saanut vastausta asialliseen ,ehkä hieman vihjaavaan viestiin . Asian pointti oli, että halusin mielipiteitä teitä miksi jättää vastaamatta.. Kun en itse ymmärrä, hän olisi voinut ihan hyvin vastata asiallisesti ja välttelevästi takasin jos ei ole kiinnostunut seurasta, mutta miksi ei vastata laisinkaan..

viestien sisältö oli siis semmoinen " asiallinen" tyyliin " ois kiva nähdä sua ,oletko menossa johonkin vkonloppuna.." . Jotain tuonnepäin..eli nainen olisi siihen voinut vastata viileän asiallisesti " en ole.." esim..

hauskaa sinänsä että en ollut edes kovin tosissani..semmoista kiusanhenkisyyttä testata oliko hän millä asenteella minua kohtaan :)

Kyllä on noloa kohdata seuraavan kerran...

se kyseinen nainen tietää takuulla että olen naisiin päin, tai ainakin uskon. Laitoin hänelle kiusallani viestin joka oli asiallinen mutta selvästikkin ymmärtää rivienvälistä mikä on homman nimi.. Ihmetten miksi ei tullut mitänä vastausta kun kuitenkin nään kyseisen naisen ensiviikolla.. Jotenkin kiusallista kohdata kun ei saanut vastausta..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat