Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vieläkö oot sen miehes tossun alla, vai joko oot tajunnu jättää sen?

Kommentit (11)

Vierailija

Ja tapaus on tosi säälittävä, nainen ei saa poistua suunnilleen kotoaan ilman miehen lupaa, sairas ja häntä vanhempi mustasukkainen juntti äijä.

Vierailija

ei säästä taas sähköä, sillä silloin ei saa olla tietokone turhaa päällä. Nainen ei muuta saa tehdä kuin siivota, ja sen näkee jo kaikesta.

Vierailija

ainakin menisi viesti perille! Mua kanssa säälittää tuollaiseen alistuvat naiset, muttamonesti koulutus, hyvä toimeentulo yms turvaavat suomessa tuollaiselta.

Vierailija

olemaan sellaisen miehen kanssa on itselläkin päässään vikaa, ei voi olla kaikki heinät vintillä, jos oikeesti ei tuollaista jätä. En ole yleensä eron kannalla, mutta jos jo ulkopuoliset säälii, niin kyllä silloin jo lapsetkin varmasti kärsii.

Vierailija

asuvat keskellä ei mitään ja nainen ei saa es kauppaan mennä, rahatilanne perseestä, ukko alistaa myös rahattomuudella naista, ja ruikuttaa exänsä perään aina kun akka ei ole kuulemassa.

Vierailija

Toivon oman mielenterveytesi takia, että olet ymmärtänyt potkaista sen ukkosi pihalle, ja tiedämpä myöskin sen, ettei miehesi sinua rakasta, koska on sen itse kaikille tutuillenne sanonut, lapsistannekin jo näkee, kuinka onnettomia olette, en ole koskaan nähnyt heidän hymyilevän.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat