Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vieläkö oot sen miehes tossun alla, vai joko oot tajunnu jättää sen?

Kommentit (11)

Ja tapaus on tosi säälittävä, nainen ei saa poistua suunnilleen kotoaan ilman miehen lupaa, sairas ja häntä vanhempi mustasukkainen juntti äijä.

ei säästä taas sähköä, sillä silloin ei saa olla tietokone turhaa päällä. Nainen ei muuta saa tehdä kuin siivota, ja sen näkee jo kaikesta.

ainakin menisi viesti perille! Mua kanssa säälittää tuollaiseen alistuvat naiset, muttamonesti koulutus, hyvä toimeentulo yms turvaavat suomessa tuollaiselta.

olemaan sellaisen miehen kanssa on itselläkin päässään vikaa, ei voi olla kaikki heinät vintillä, jos oikeesti ei tuollaista jätä. En ole yleensä eron kannalla, mutta jos jo ulkopuoliset säälii, niin kyllä silloin jo lapsetkin varmasti kärsii.

asuvat keskellä ei mitään ja nainen ei saa es kauppaan mennä, rahatilanne perseestä, ukko alistaa myös rahattomuudella naista, ja ruikuttaa exänsä perään aina kun akka ei ole kuulemassa.

Toivon oman mielenterveytesi takia, että olet ymmärtänyt potkaista sen ukkosi pihalle, ja tiedämpä myöskin sen, ettei miehesi sinua rakasta, koska on sen itse kaikille tutuillenne sanonut, lapsistannekin jo näkee, kuinka onnettomia olette, en ole koskaan nähnyt heidän hymyilevän.

Uusimmat

Suosituimmat