Vierailija

itse uskon. en kyllä osaa ajatella millasta se on,mutta jotain on kuoleman jälkeen,siitä olen sata...

Sivut

Kommentit (61)

Vierailija

Mä voin just nyt pyytää jeesusta ja jumalaa elämääni ja mua rupeaa vaan naurattamaan. En edes halua moista, en halua tulla sellaiseksi kuin esim. uskovaiset tällä palstalla. Puistattava ajatus. Lisäksi en vaan usko että jeesus, jumala ja raamattu ovat totta tai ainakaan mitään jumalan sanaa. Miten silloin voin pyytää jeesusta elämääni?Vierailija:

Lainaus:


Jokainen, joka pyytää Jeesusta ja Jumalaa elämäänsä tulee uskoon.
Vierailija

Siis Raamtussahan sanotaan että kuolleet eivät tiedä mitään, eli kun kuolee silloin on maan alla tiedottomassa tilassa, mutta ylösnousemustoivo on, ja ylösnousemuksen voi saada Paratiisiin maan päälle.

Vierailija


Papeissa on paljon ateisteja, käsittämätöntä ettet tätä tiennyt? Eli ihan loogista on silloin sekin, ettei kaikki papit usko helvetin olemassaoloon. Valitettavasti.

5

Vierailija


Minulla on erittäin vahva usko siihen, että kuoleman jälkeen osa päätyy taivaaseen ja osa helvettiin kristinuskon oppien mukaisesti. En epäile sitä ollenkaan=)Vierailija


Olen nähnyt, että maailmassa on kaiken hyvän luoja Jumala ja paholainen, joka yrittää houkutella ihmiset pois yhteydestä Jumalan luota.Me kaikki ihmiset etsimme koko elämämme kotia ja se koti on Jumala. Mutta synti ja paha turmelee meidät. Monet meistä ovat kuolleita jo täällä maan päällä, vaikka luulevat olevansa elossa. Monille helvetti on jo täällä maan päällä. Vain yhteys Jumalaan pelastaa meidät eläviksi jälleen.Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat