Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko teillä ratkaisua tumppien pihalle heittely -

Vierailija

ongelmaan. Meillä on ihan mukava piha ja suurin osa mukavaa porukkaa. Fiilistä pilaa kaksi asukasta (tai heidän vieraansa), jotka jatkuvasti heittävät partsilta/ikkunasta tumpit pihalle. Koska tämä tapahtuu aina yöllä kukaan ei koskaan näe, mistä ikkunasta natsat lentelevät. Siksi ei voi tehdä virallista valitusta. Hermo menee tähän ongelmaan. Onko kenellekään kokemusta tästä ongelmasta ja miten on saatu ratkaistua - paitsi sillä valituksella. Kummallekin ei voi laittaa valitusta, koska ei ole varmaa onko jompikumpi vai kummatkin. Kummallekin on sanottu, ja kumpikin syyttää toisiaan.

Kommentit (5)

Vierailija

Me opittiin tuo aikoinaan kantapään kautta, kun nuorina ja hölmöinä heiteltiin niitä tumppeja talvella partsilta takapihalle. Vasta keväällä, kun lumi alkoi sulaa ja se vähä lumi alkoi näyttää kaameelle, paljastui meille tekojemme idioottimaisuus. Erään yön pimeinä tunteina sitten keräilimme niitä hiton tumppeja sieltä nurtsilta. Meillä ei kukaan naapuri ollu kehdannu mainita asiasta. Oli kyllä tosi noloo.Eikö se nyt luulis olevan niiden molempien naapurien etu, että se piha näyttäisi jotenkin siedettävältä. Plääh, mitä pöllöjä.

Vierailija

ARgh, hyvä idea, kun olisi varma. Suurin ongelma on, kun ei ole. Kumpikin vakuuttaa niin vakuuttavasti syyttömyyttään, että on käynyt sellainenkin ajatus mielessä, että kaverit heittävät ne heidän tietämättään. Kummallakin käy paljon kavereita, mutta muuta häiriötä ei heistä ole kuin tämä.

Vierailija

lumet suli. Tumppeja on satoja.Muistan kyllä itsekin nuorena sinkkuna heittäneeni tumpit partsilta pihalle. Ei silloin lapsettomana paljoa napannut.Näistä potentiaalisista heittelijöistä on kyllä toisella itselläänkin lapsi, joka on paljon pihalla.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat