Miten sen piirrettykanavan saa näkymään??

Vierailija

Digiboksin kanavat kun selaan niin en löydä sellasta. Vai näkyykö kenelläkään vielä?

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija:

Lainaus:


wwwpistecanaldigitalpistefisiitä keskimmäinen telkkari kliksivun alalaidassa mikin (mikki hiiren siis) kuva, siinä ohjeet ja linkki mistä kanavanviritys ohjeet eri boxeille.

Disney-kanavahan pitäis kuulua sen viikon ilmaisjakson jälkeen aina canal+: kanavapaketteihin...outoa...vai vaikuttaako siihenkin se onko kaapeliyhteys vai lautasyhteys???Kertokaas tietävät ihmiset??

Tutustu nyt Disneyyn ilmaiseksi pääsiäisviikon ajan (10.4.-17.4.). Supersuosittua Disney-kanavaa lähetetään maanpäällisessä digiverkossa. Päivittäinen lähetysaika on klo 07-17. Disney-kanava lähetetään omalla kanavapaikallaan ja sen katseleminen edellyttää kanavahakua. Suuri osa Disneyn ohjelmista nähdään suomeksi puhuttuina tai tekstitettyinä. Tee kanavahaku jo tänään!

Tutustu Disneyyn ilmaiseksi pääsiäisviikon ajan. Tee kanavahaku digiboxiisi, niin saat Disney Channelin näkyviin.Alla ohjeet kyseisten laitteiden kanavahakujen tekemiseksi. Valitse listasta ensin laitteesi merkki ja sen jälkeen klikkaa mallia. Ohjeet avautuvat uuteen selainikkunaan.

http: //www. canaldigital. fi/templates/teamsite____7112. aspx

Meillä näkyy eikä ole korttia! Eihän tuolla Canal Digitalin sivuillakaan puhuta, että pitää olla kortti, jotta tämä kanava näkyisi kampanjan aikana. Siellä on vain viritysohjeet digiboksille, miten kanavan saa näkyviin. Korttia ei tarvita! Ja meillä on siis maanpäällinen antenni ja digiboksissa on korttimahdollisuus, mutta ei minkään valtakunnan korttia tällä hetkellä! Tai sitten hallusinoin tuota Tarzan-piirrettyä... ;)

digiboxissa mettee sinne valikkoon ja haette sieltä kanava-asetukset ja painatte että PÄIVITÄ!

sitten se ilmottaa montako uutta löytyy... meillä löytiy 5 ja 1 radiokanava, myös tuo disney näkyy nyt ja EI OLE korttia meillä.

kaapelissa, ei auttanut uusi kanavahaku eikä mikään vaan piti olla yhteydessä OuluTv:seen jotta sai kanavan näkyviin - salauksissa oli jotain häikkää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat